• Emisiuni
  • La Măruță
  • Bianca Dragusanu si Victor Slav divorteaza. Prezentatorul vorbeste deschis despre escapada sotiei lui la Paris. Ce anunt a facut

Bianca Dragusanu si Victor Slav divorteaza. Prezentatorul vorbeste deschis despre escapada sotiei lui la Paris. Ce anunt a facut

Bianca Dragusanu si Victor Slav divorteaza. Prezentatorul vorbeste deschis despre escapada sotiei lui la Paris. Ce anunt a facut

Bianca Dragusanu a vrut sa cunoasca la inceput de an Parisul. Acolo nu a trait "la vie en rose" alaturi de sotul ei, Victor Slav, ci de fostul, fotbalistul Adrian Cristea.

Paparazzii au confruntat-o pe Bianca Dragusanu la intoarcere, pe aeroport. Roscata nu a vrut sa vorbeasca si parea tulburata ca aventura i-a fost demascata.

"Coincidenta", a spus ea scurt si neconvingator pentru unii.

Potrivit Cancan.ro, Bianca a confirmat ca a fost cu Adrian Cristea la Paris. Cu toate acestea, spune ca a pierdut "iubirea vietii" ei, dupa ce a fost data in vileag.

De cealalta parte, Victor Slav s-a mutat deja din caminul conjugal.

"Eu stiu atat: sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Am petrecut Revelionul, Craciunul impreuna, ca o familie. Joi seara nu a mai fost acasa. Am banuit ca nu mai e in Romania. Mi-a dat de inteles ca o sa plece cu niste prietene. Am sunat-o, nu mi-a raspuns. Am urmarit Facebook-ul, am vazut ca posteaza fotografii cu mine, m-am linistit. Am vorbit pe Whatsapp. Sunt un om care imi doresc o familie unita, linistita, eu asa am vazut la mine acasa, imi doresc copii. Se pare ca nu putem noi doi, nu este un capat de tara. Nu suntem primii. Vorbesc despre viitoarea fosta sotie. Nu conteaza cu cine a plecat sau unde a plecat. Atat timp cat sotul tau nu stie de tine patru zile, pentru mine este suficient. O sa divortez. Hotarat", a declarat Victor Slav in exclusivitate "La Maruta".





"Sunt un om demn, nu am vorbit niciodata urat despre fostele mele relatii, despre fostele mele iubite, cu atat mai putin o sa vorbesc urat despre fosta mea sotie. Imi doresc in 2014 ca toate persoanele implicate in aceasta poveste sa fie fericite, sa isi gaseasca linistea, fiecare cu cine crede de cuviinta. Am iubit-o si o iubesc, dar sunt un om stapan pe mine si lucid. N-o sa vorbesc cu cine a plecat, eu nu am stiut de ea patru zile. Conteaza ca nu pot sa construiesc cu acest om lucruri, asta este cel mai grav. Eu am iubit-o si o iubesc. Am cunoscut o femeie speciala, foarte frumoasa, care are multa ambitie. Imi cer scuze daca am gresit cu ceva, imi cer scuze fata de familia ei daca am gresit cu ceva. Asta e decizia mea. I-am spus Biancai ca vreau sa divortez. Verigheta am dat-o jos de pe deget vineri, dupa ce nu a mai raspuns la telefon", a completat el.

Si-a premeditat Bianca Dragusanu divortul? Apropiati ai cuplului spun ca aceasta si-a dorit sa fie prinsa cu Adrian Cristea la Paris pentru a-l determina pe Victor Slav sa ceara despartirea. Ce dovezi uluitoare exista in legatura cu aceste zvonuri, dar si ce demersuri concrete urmeaza sa faca Victor pentru a divorta vezi "La Maruta".




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni