• PRO TV
  • Fotografia pe care a tinut-o ascunsa pana acum. Cum arata Catalin Maruta la 18 ani: "Eram un pachet de visuri" - FOTO

Fotografia pe care a tinut-o ascunsa pana acum. Cum arata Catalin Maruta la 18 ani: "Eram un pachet de visuri" - FOTO

Fotografia pe care a tinut-o ascunsa pana acum. Cum arata Catalin Maruta la 18 ani: "Eram un pachet de visuri" - FOTO

Se declara un sustinator al valorilor traditionale si spune ca a reusit prin munca si sacrificii sa-si indeplineasca majoritatea visurilor pe care le avea la numai 18 ani. Catalin Maruta ne-a vorbit despre cum isi imagina ca va arata viata sa pe vremea cand a intrat in randul adultilor, dar si despre cum arata Romania pe care si-o doreste pentru el si familia sa.

1. Ce inseamna pentru tine “Gandeste liber”, corelat cu “Eu fac Romania”?

Am gandit liber dintotdeauna. Pentru asta, sunt recunoscator familiei mele, unde democratia a fost litera de lege. Ai mei si-au dorit intotdeauna sa fiu fericit si liber. Si dorinta le-a fost implinita. Educatia lor a dat roade. N-am facut niciodata rabat de la libertatea de exprimare. Evident, asta mi-a adus si prieteni, si dusmani, dar mi-am asumat riscul de la bun inceput. Cat despre “eu fac Romania”, noi toti facem Romania. A lasa in spinarea altuia niste lucruri pe care ai putea sa le faci tu insuti mi se pare penibil. Daca vrem schimbari, contribuim fiecare, in stilul nostru. 

De 1 decembrie, sarbatorim impreuna 18 ani de ProTV. La multi ani, Romania! La multi ani, ProTV!

De 1 Decembrie, Catalin te asteapta la ProTV cu trei editii speciale de "La Maruta",de la 10.00 – 11.00, apoi de la 14.15-15.00 si, in fine, de la 18.00 – 19.00. 

2. Care este pentru tine “visul romanesc”?

Nu e departe de visul american. Oamenii vor sa traiasca mai bine, viseaza cu ochii deschisi si cu ochii inchisi, dupa caz. E absolut normal sa-ti doresti mai mult de la viata, oricat de binecuvantat ai fi. Daca renunti la lupta, te blazezi. Pentru mine, visul romanesc inseamna o familie fericita, implinita profesional, linistita. Cred in valorile traditionale, desi par foarte nonconformist. Visul romanesc inseamna sa traiesti decent din venituri cinstite. Asta apreciez si respect.

Semeni cu o vedeta? Maruta te cere de sosie! Inscrie-te acum si Maruta te face celebru!

3. Cum iti doreai la 18 ani sa arate Romania zilelor noastre?

La 18 ani, eram un pachet de visuri. Eram proaspat student la Drept, as fi facut orice sa fiu independent material si chiar am reusit, nu m-am ferit de niciun job. Am visat o Romanie occidentala, moderna, frumoasa. Cred ca ProTV e una dintre dovezile ca Romania este, deja, foarte emancipata.

4. Cum iti imaginai la 18 ani ca va arata viata ta in viitor?

Asa cum arata acum. Practic, mi s-au implinit majoritatea visurilor, ma consider privilegiat pentru asta. Desi eram student la Drept, cum spuneam, imi doream o cariera in mass-media si nu m-am lasat pana cand n-am ajuns acolo unde am vrut. Calitatea mea numarul unu e tenacitatea. Am si eu defecte, ca toata lumea, insa cand vine vorba sa lupt pentru idealurile mele, niciun efort nu mi se pare prea mare.

5. Seamana ceea ce iti imaginai atunci cu ceea ce traiesti astazi?

Da, as spune chiar ca tot ceea ce traiesc azi, si in plan personal, si in plan profesional, e peste asteptari, peste sperante. In tineretea mea, erau ani tulburi cand nu mereu aveai curaj sa visezi lucruri majore sau spectaculoase. Dumnezeu m-a ajutat, munca si sacrificiile mi-au fost compensate de impliniri superbe. Pentru ca am facut si sacrificii, nu poti avea o cariera buna fara sa renunti macar la anumite tabieturi, la odihna, la comoditate.

6. Cum arata Romania pe care o “faci” tu?

E o Romanie sincera, clara, limpede, colorata, interesanta. Pentru mine, poporul roman e punctul de reper. Telespectatorii mei ma fac fericit. ProTV implineste 18 ani de viata si sunt mandru ca lucrez intr-o echipa exceptionala. Am invatat mult, am aflat atatea lucruri vitale pentru cariera de jurnalist, de moderator de emisiuni. E un post care isi merita cu adevarat renumele si aura magica. Eu stiu cati profesionisti lucreaza aici si sunt cu atat mai incantat ca fac parte dintr-o formula de succes.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni