• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Gluma cu care Andra si Catalin Maruta i-au facut pe fani sa rada cu lacrimi. Cum s-au fotografiat cei doi soti

Gluma cu care Andra si Catalin Maruta i-au facut pe fani sa rada cu lacrimi. Cum s-au fotografiat cei doi soti

Gluma cu care Andra si Catalin Maruta i-au facut pe fani sa rada cu lacrimi. Cum s-au fotografiat cei doi soti

Andra si Catalin Maruta sunt in culmea fericirii. De cand frumoasa cantareata a ramas insarcinata pentru a doua oara, cei doi sunt mereu cu zambetul pe buze si emana numai energie pozitiva.

Jurata de la "Romanii au talent" va deveni in vara anului 2015 mamica unei fetite, al carei nume se pare ca va fi Maria sau Ioana. Parintii mai au cateva variante in gand pentru al doilea nume, cum ar fi Eva, Ana sau Alma, pe care le vor lua in calcul la momentul potrivit.

De cand a aflat ca va fi tata, Catalin Maruta nu isi mai incape in piele de fericire. Cei doi isi doreau de foarte mult timp inca un copil, iar visul lor de a avea o familie numeroasa va deveni realitate in vara acestui an.

In cea mai recenta imagine publicata de Andra pe pagina de Facebook, cei doi apar impreuna in poza, in care Andra tine mana pe burtica ei, dar si pe a lui Catalin. In vreme ce Andra este insarcinata, cei doi au glumit cu fanii lor si au creat o burta falsa pe care o poarta prezentatorul tv: "Cand iubesti ...totul se ia prin simpatie ...chiar si sarcina :)))Va pup si sa aveti o zi minunata ! Catalin te iubesc".

Fanii au fost extrem de amuzati de imaginea publicata de artista si au glumit si ei pe seama postarii, unii dintre ei chiar au continuat spusele Andrei:"Si Catalin este insarcinat? :))". 

 

Cand iubesti ...totul se ia prin simpatie ...chiar si sarcina :)))Va pup si sa aveti o zi minunata ! Catalin te iubesc !❤️

Posted by Andra Music on Thursday, April 23, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni