• Emisiuni
  • La Măruță
  • Maruta i-a taiat hainele de pe ea, in direct. Cum a reactionat Mihaela Radulescu cand l-a vazut pe Maruta cu foarfecele

Maruta i-a taiat hainele de pe ea, in direct. Cum a reactionat Mihaela Radulescu cand l-a vazut pe Maruta cu foarfecele

Maruta i-a taiat hainele de pe ea, in direct. Cum a reactionat Mihaela Radulescu cand l-a vazut pe Maruta cu foarfecele

"La Maruta" este integral pe voyo.ro.

Mihaela Radulescu s-a decis sa faca o mica schimbare de cariera si si-a incercat talentul la design vestimentar intr-o colectie de haine pe care o lanseaza alaturi de buna sa prietena, Dana Budeanu.

Si pentru ca Dana a spus ca hainele pot fi scurtate acasa, cu foarfecele, deoarece materialul nu se desira, Maruta a testat acest lucru in direct. Prezentatorul a taiat o fasie din fusta Mihaelei, care l-a privit amuzata.

Mihaela a vorbit si despre operatiile sale estetice, dupa ce tabloidele au speculat ani l randul ca si-ar fi scos cateva coaste pentru a-si subtia talia. "Doar implanturile. Eu mi-am rezolvat un complex, am vrut o marime in plus la sani si mi-am dorit dintotdeauna sa pot purta rochii cu spatele gol. Inca nu am ajuns la Botox", a declarat Mihaela Radulescu.

Vedeta a mai dezvaluit si ca motivul pentru care se lauda cu o silueta de adolescenta la cei 44 de ani ai sai este faptul ca nu rateaza nicio zi pentru a face sport: "Arat asa la 40 si ceva de ani pentru ca fac sport. Nu stau toata ziua cu fundul pe scaun".

Dana Budeanu a dezvaluit care este rutina zilnica a Mihaelei si ce dieta adopta pentru a se mentine in forma: "Ea se trezeste la 6 dimineata si face 45 de minute sport. Mananca la micul dejun 2 oua, ardei gras, 2 iaurturi degresate, 4 morcovi, niciun carbohidrat si multe seminte, migdale".

"Sunt pofticioasa, dar nu exagerez cu nimic. Daca mananci ceva in fata mea, s-ar putea sa iau si eu. Fac genoflexiuni si cand ma spal pe dinti, fac fandari, extensii, aplecari. Nu mananc dupa 7 seara, dar mananc foarte bine dimineata. Mananc oua zilnic, am analizele beton. Am 57 de kilograme. E o greutate la care ma simt bine, la care sunt sanatoasa", a spus Mihaela.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni