• PRO TV
  • Nimeni nu se astepta ca Dima sa faca asta. Ce a reusit cantaretul din LaLa Band ai mai vazut doar la "Romanii au talent"

Nimeni nu se astepta ca Dima sa faca asta. Ce a reusit cantaretul din LaLa Band ai mai vazut doar la "Romanii au talent"

Nimeni nu se astepta ca Dima sa faca asta. Ce a reusit cantaretul din LaLa Band ai mai vazut doar la "Romanii au talent"

Dima Trofin a demonstrat la "Dansez pentru tine" nu doar ca are ritmul in sange, ci si o forma fizica de invidiat.

Cantaretul si partenera lui au avut de reprodus in ringul visurilor stilul belly dance, dar au facut mai mult decat atat.

Dima Trofin a reusit sa uimeasca audienta in momentul cand a inceput sa-si miste "patratelele", asa cum cei din public au mai vazut doar la "Romanii au talent". "Eu cand eram mic si vedeam pe cineva facand asta, ma gandeam sa chem ambulanta", a spus Stefan Banica Jr.



Iulia este din Barlad, locul transformat intr-o adevarata pepiniera de dansatori de coregrafa Monica Moraru, cea prin mainile careia au trecut sute de copii.

Viata acesteia a fost, insa, atat de grea, incat, in urma stresului si a traumelor, s-a imbolnavit de obezitate morbida, una dintre cele mai cumplite afectiuni de care poate suferi un dansator.

Iulia este unul dintre tinerii care isi doresc din toata inima sa isi vada profesorul sanatos, pentru a continua sa danseze sub indrumarea unui profesionist cu har. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni