• PRO TV
  • Oana Roman a aflat sexul copilului. Cum arata acum vedeta insarcinata in luna a cincea

Oana Roman a aflat sexul copilului. Cum arata acum vedeta insarcinata in luna a cincea

Oana Roman a aflat sexul copilului. Cum arata acum vedeta insarcinata in luna a cincea

"La Maruta" - de luni pana vineri, de la 17:30 la ProTV. Emisiunea este integral si pe voyo.ro.

Oana a dezvaluit ca a aflat ca este insarcinata la inceputul verii, dar a tinut secreta vestea pentru a se asigura ca totul decurge normal in primul trimestru.

Acum, vedeta este insarcinata in luna a cincea si a aflat de curand ca va fi mama de fetita. "Simteam ca va fi fata. O voi numi Izabela Maria. Am luat in greutate 5-6 kilograme si sunt in a 18-a saptamana de sarcina. Voi naste dupa jumatatea lunii februarie", a dezvaluit Oana, in direct, "La Maruta".

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

Oana si Marius sunt impreuna de noua luni de zile, dar amandoi sustin ca se simt pregatiti sa devina parinti. Iubitul Oanei ar fi preferat sa aiba un baiat, insa s-a bucurat enorm si cand a aflat ca va fi tatic de fata.

Oana si-a anuntat sarcina tot in emisiunea lui Maruta, cand avea deja 3 luni de sarcina. Atunci, vedeta, care a recunoscut ca a facut doua intreruperi de sarcina in urma cu cativa ani, a spus ca nu a mai putut ramane insarcinata in ultimii ani, iar acest lucru a facut-o sa se simta vinovata si sa creada ca ar putea avea o problema de sanatate: "M-am simtit vinovata pentru cele doua intreruperi de sarcini pe care le-am facut pe vremea cand eram cu Cornel Pasat".

Radioasa si zambitoare, vedeta a mai dezvaluit si cum au reactionat parintii sai, pentru care vestea a cazut ca un trasnet:

"I-am spus la telefon mamei ca sunt insarcinata si s-a blocat. Mi-a spus: >. Tata mi-a spus un lucru haios, ca se bucura pentru mine, dar ca mai tare se bucura pentru el, ca va fi bunic"
, a spus Oana Roman, in direct, "La Maruta".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni