• PRO TV
  • Prigoana, atac la Bahmu

Prigoana, atac la Bahmu

Prigoana, atac la Bahmu

Imaginile surprinse de paparazzii Cancan.ro duminica noapte o infatiseaza pe Adriana Bahmuteanu in ipostaze cel putin surprinzatoare.

Adriana Bahmuteanu anuntase ca este in convalescenta, motiv pentru care nu a plecat in concediu cu sotul ei, Silviu Prigoana,  si cei doi copii. Dar, in ciuda declaratiilor, aceasta pare sa-si fi revenit complet. Altfel nu se poate explica de ce a putut sa se ridice de pe patul de suferinta ca sa o insoteasca pe prietena ei cea mai buna, Camelia Enciu, la o nunta in capitala.

Bahmuteanu a fost vazuta in repetate randuri pe terasa restaurantului, unde a iesit sa fumeze. Mai mult decat atat, paparazzii au surprins-o band ceva ce pare a fi vin, dar si jucand hora cu sotul prietenei sale. Petrecerea s-a incheiat in jurul orei 3 si jumatate dimineata.

Adriana Bahmuteanu a fost operata la sfarsitul lunii iulie din cauza unei hernii ombilicale, prilej cu care si-a facut si o a doua interventie, de ordin estetic. Operatia a decurs perfect, nu si relația cu Silviu Prigoana, care a ramas singur cu copiii, o situatie care nu-l incanta foarte tare pe omul de afaceri. Mai ales daca se dovedeste ca Adriana nu era in convalescenta, ci se simtea suficient de bine incat sa petreaca toata noaptea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni