• Emisiuni
  • La Măruță
  • Si-a anuntat sarcina in exclusivitate "La Maruta". Oana Roman va deveni mamica pentru prima data

Si-a anuntat sarcina in exclusivitate "La Maruta". Oana Roman va deveni mamica pentru prima data

Si-a anuntat sarcina in exclusivitate "La Maruta". Oana Roman va deveni mamica pentru prima data

"La Maruta" - de luni pana vineri, de la 17:30 la ProTV.

Oana a dezvaluit ca a aflat ca este insarcinata la inceputul verii, dar a tinut secreta vestea pentru a se asigura ca totul decurge normal in primul trimestru.

"Am aflat la inceputul verii ca sunt insarcinata, dar am asteptat sa vad daca se dezvolta cum trebuie sarcina, de aceea nu am anuntat. Nu am aflat inca sexul copilului, e prea devreme. Eu nu am nicio preferinta, Marius ar vrea baiat.", a marturisit roscata.

Oana Roman, care a recunoscut ca a facut doua intreruperi de sarcina in urma cu cativa ani, a spus ca nu a mai putut ramane insarcinata in ultimii ani, iar acest lucru a facut-o sa se simta vinovata si sa creada ca ar putea avea o problema de sanatate: "M-am simtit vinovata pentru cele doua intreruperi de sarcini pe care le-am facut pe vremea cand eram cu Cornel Pasat".

Radioasa si zambitoare, vedeta a mai dezvaluit si cum au reactionat parintii sai, pentru care vestea a cazut ca un trasnet:

"I-am spus la telefon mamei ca sunt insarcinata si s-a blocat. Mi-a spus: >. Tata mi-a spus un lucru haios, ca se bucura pentru mine, dar ca mai tare se bucura pentru el, ca va fi bunic"
, a spus Oana Roman, in direct, "La Maruta".

Oana si Marius sunt impreuna de noua luni de zile, dar amandoi sustin ca se simt pregatiti sa devina parinti.

Nu uita ca pe pagina de Facebook LA MARUTA poti castiga o invitatie pentru doua persoane la nunta Bianca Dragusanu - Victor Slav.

Voteaza invitatia care iti place cel mai mult (A sau B) si spune de ce iti doresti sa participi la nunta. Castiga cel mai original comentariu, iar premiul este o invitatie dubla la cea mai asteptata nunta a anului - Bianca + Victor.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni