• PRO TV
  • Cat de mult au slabit vedetele la "Dansez pentru tine". Sore: "In sfarsit, am patratele"

Cat de mult au slabit vedetele la "Dansez pentru tine". Sore: "In sfarsit, am patratele"

Cat de mult au slabit vedetele la "Dansez pentru tine". Sore: "In sfarsit, am patratele"

"Dansez pentru tine" se dovedeste a fi cea mai eficienta cura de slabire!

Participarea la "Dansez pentru tine" i-a adus lui Sore nu doar inca o confirmare ca isi poate depasi limitele, ci si forma fizica la care a visat. "Am, in sfarsit, patratele", a marturisit artista, care a slabit mai bine de 5 kg de cand a inceput repetitiile si pana acum. Ce o incanta si mai mult pe Sore este faptul ca in tot acest timp s-a tonifiat.

Sore a publicat imaginea de mai sus pe pagina sa de Facebook, iar fanii sai au remarcat imediat ca vedeta a dat jos kilograme bune: "Cat de mult ai slabit!", i-au scris prietenii de pe reteaua de socializare.



La randul ei, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a constatat fericita ca i s-a intamplat acelasi lucru. "Am un tonus foarte bun", a precizat cantareata, care a devenit mai usoara cu 4 kg de cand a intrat in cantonamentul riguros din ringul visurilor. "Dansez pentru tine e cea mai buna cura de slabire", a concluzionat Elena.


BLACK FRIDAY 2013: Cele mai tari laptopuri pe care le poti cumpara la reducere de Black Friday

BLACK FRIDAY 2013: Televizoare cu pret redus de Black Friday. Care sunt cele mai bune oferte

BLACK FRIDAY 2013: Cele mai bune preturi pentru frigidere de Black Friday


Si Dima Trofim a slabit tot 4 kg. "Ma pregatesc foarte strict, petrec la repetitii ore intregi si asta se vede si in conditia mea fizica. Desi nu aveam de gand, am slabit destul, 4 kg", a declarat Dima. 

De partea cealalta a baricadei se afla Ilinca Vandici si Ruby, care, in ciuda efortului prelungit, nu au slabit vizibil. "Am aceeasi greutate pe care o am in general – 46, 47 de kg", a precizat Ruby. Ilinca, in schimb, a devenit mai usoara cu 1 kg, dar a si avut grija sa nu slabeasca, mentinand o alimentatie sanatoasa si suficient de hranitoare pentru a avea energie. Vedeta chiar s-a temut la un moment dat sa nu se ingrase in timpul concursului, pentru ca odata cu repetitiile a inceput sa consume si dulciuri.

Tot 1 kg a slabit si Giani Kirita, dar sportivul a recunoscut ca dupa terminarea emisiunii "Dansez pentru tine" se poate reapuca de fotbal, pentru ca are o conditie fizica de invidiat. 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni