• PRO TV
  • Surpriza la trei luni dupa ce Tudorel Popa a cerut-o de nevasta pe Fronica. Catalin Maruta a facut dezvaluirea

Surpriza la trei luni dupa ce Tudorel Popa a cerut-o de nevasta pe Fronica. Catalin Maruta a facut dezvaluirea

Surpriza la trei luni dupa ce Tudorel Popa a cerut-o de nevasta pe Fronica. Catalin Maruta a facut dezvaluirea

La trei luni dupa ce a fost ceruta in casatorie in direct la “Happy Hour”, Fronica s-a intalnit pentru prima data cu Tudorel Popa la un concert in Baia Mare.

In aprilie anul acesta, Tudorel Popa, un fost concurent de la "Romanii au talent", a cerut-o de nevasta pe Fronica, incantat de naturaletea si cumintenia ei. "Ce simt? Da, imi place foarte mult de ea. O doresc in trupa mea, sa mergem la concertele de caritate. Daca vrea sa vina sa ma vada, sa vina pana la Satu Mare. O iubesc mult si o respect. Este o fata frumoasa. Imi place de ea pentru ca are calitati bune: nu bea si nu fumeaza. Daca vrea, poate sa fie si sotia mea. Tu pentru mine esti o fata compatibila", a spus Tudorel.

Citeste si: Fanii si familia lui Michael Jackson iau foc la aceasta veste! Ce se intampla zilele astea cu cel vinovat de moartea megastarului

Fronica s-a emotionat atunci si i-a transmis lui Tudorel ca il asteapta la Sighet, pentru a sta de vorba mai pe larg: "Cam am emotii. O sa-i dau raspunsul atunci cand vine in Sighet si o sa luam o cina romantica".

Cei doi au reusit sa se intalneasca abia trei luni mai tarziu, cu ocazia unui concert in Baia Mare, unde s-au revazut si cu cel care a jucat rol de Cupidon pentru ei, nimeni altul decat Catalin Maruta.

S-au vazut la emisiune, s-au placut iar week-end-ul asta s-au revazut la Baia Mare! Cine stie ce se va intampla mai departe intre Fronica si Tudorel....doi oameni cu suflete pline de bunatate...” a scris Catalin Maruta pe pagina sa de Facebook, acolo unde a publicat  fotografia de mai jos.

Citeste si: Pitbull, videoclip incendiar in colaborare cu Priyanka Chopra. Cine e bruneta sexy care a inlocuit-o pe Jennifer Lopez - VIDEO


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni