Velea, declaratii in premiera

Citeste mai mult despre: Gossip,
Data: 18 August 2014

Alex Velea a trecut de la "fratiwear" la tatic, iar acum ne-a vorbit pentru prima data despre cum se simte in noua sa postura. Inainte de a urca pe scena la Cernavoda, Velea a incercat sa ii convinga pe reporterii nostri ca, in ciuda imaginii sale nonconformiste, s-ar putea dovedi un tata de familie foarte serios, care nu viseaza la "Cai verzi pe pereti".

"Sunt emotionat, iti dai seama, nici nu stiu cum o sa fie, sa fiu un tata bun si sa ma descurc, sa aplic tot ce am invatat de la parintii mei", ne-a marturisit Alex Velea. 

Parintii cantaretului locuiesc in Craiova si sunt acum pensionari. I-au incurajat tot timpul pasiunea pentru muzica, dar l-au pus si cu burta pe carte, astfel ca la scoala a luat numai note de 10 si a terminat o facultate grea: Electromecanica, specializarea Protectia Mediului. Mama sa a vrut cu orice pret sa-l vada inginer, iar Alex nu a dezamagit-o, desi, din cauza turneelor, a trebuit sa isi inghete pentru o vreme ultimul an de facultate. 

Daca Velea va aplica tot ce a invatat de la parinti, asa cum promite, copilul lui si al Antoniei sigur nu va fi o beizadea, o fata sau un baiat de bani gata. Isi doreste "sa fie sanatos": "Mi-am dorit un copil foarte, foarte mult, nu mai conteaza ce o sa fie".

Desi mai sunt 6 luni pana cand micutul sau micuta o sa vina pe lume, Velea a inceput deja sa faca planuri de viitor: "Sa faca orice isi doreste el, o sa-l sustin in tot ce o sa faca. Incerc sa fiu un tata bun". Iar daca va fi fetita, va purta numele Antonia, sustine el.

Artistul nu s-a gandit si cum isi va boteza copilul daca va avea un baietel, insa foarte probabil unul dintre prenume va fi Ion: asa ii cheama atat pe Alex, cat si pe tatal sau. Momentan, insa, are de rezolvat o problema mai dificila: daca divortul Antoniei de Vincenzo nu se pronunta inainte de nasterea copilului, acesta risca sa poarte numele de familie Castellano. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies