10 parcuri de aventură din România unde distracția e la ea acasă

10 parcuri de aventură din România unde distracția e la ea acasă
Parcul de distractie EdenLand, București / sursa foto: twitter.com
Data publicarii: 22 Iunie 2021
Data actualizare: 22 Iunie 2021
Parcurile de aventură oferă o experiență distractivă, exaltantă și plină de satisfacții pentru toate vârstele și abilitățile. Participanții trec pe poduri suspendate sau sfori, se cațără sau sar pentru a ajunge pe platformele de la un copac la altul.

Vă prezentăm 10 dintre parcurile de aventură din România ce oferă numeroase activități de a petrece timpul liber cu familia și prietenii în aer liber:

1. Parcul de distractie EdenLand, București

sursa foto: twitter.com

Edenland Park dispune de un loc de joacă pentru copii, trasee în copaci, perete de escaladă, mini-parcul Eden jump, minigolf, atelier de pictură, paintball, echitație, tenis de masă, tir cu arcul, grădină zoologică și necesare pentru desene cu nisip.

Pe lângă mulțimea de activități ce se pot realiza în grup sau individual, parcul pune la dispoziția turiștilor case de lemn, situate în copaci pentru șederi memorabile și la cererea organizează evenimente speciale.

Acolo unde natura este cel mai bun designer. Topul celor mai frumoase parcuri naționale din România

2. Parcul de aventură Wolf Park, Zărnești

sursa foto: wolfparkadventure.ro

Wolf Park Adventure dispune de un trasee marcate în culorile verde, galben, roșu și negru în funcție de dificultate. Traseele sunt prin pădure, printre copaci și contribuie la îmbunătățirea dexterității, încrederii în sine și autocunoașterii.

Tot aici sunt și 6 tiroliene de care se pot bucura toți membrii familiei, inclusiv copii de peste 4 ani.

3. Parcul de distracție Club Aventura, Salina Praid

sursa foto: club-aventura.ro

Situat la aproximativ 120 m în subteran, chiar în interiorul Salinei Praid, Parcul Club Aventura pune la dispoziția celor mici o mulțime de trasee interesante de care se pot bucura în timp ce părinții explorează salina.

Parcul dispune și de tiroliana utilizata în general de adolescenți și adulți, condiția fiind ca aventurierul să aibă o înălțime de minim 150 cm.

Pentru a te bucura din plin de interiorul salinei, Cei de la Club Aventura au realizat chiar și trasee Via Ferrata pe pereții de sare.

4. Parcul de aventură Escalada Park, Gura Humorului

sursa foto: casa-munte.ro

Parcul de Aventuri Escalada Park este adesea vizitat atât de cei din Gura Humorului, cât și de turiștii ce sunt în vizită în apropiere și aleg să se distreze și să petreacă timp de calitate alături de cei dragi.

5. Parcul de distracție Extreme Park, Cernica

sursa foto: extremepark.ro

Extreme Park din Pantelimon oferă o mulțime de modalități interactive și distractive prin care toată familia să scape pentur un moment de agitația cotidiană și stresul acumulat de-a lungul timpului. Parcul include zone ce dispun de  trasee în copaci, tiroliană deasupra lacului, loc de joacă pentru cei mici, tir cu arcul, paintball, zonă pentru picnic.

6. Parcul de aventură din Drăguș, Făgăraș

sursa foto: piataonline.ro

Trasee printre copaci atât pentru adulți, cât și pentru copii, 8 linii de escaladă pe pereți special amenajați, tir cu arc, pușcă cu lunetă sau pistol, paintball în echipe, mini golf și mai multe tiroliene de diferite nivele de dificultate.

Parcul este situat în mijlocul naturii și poate fi un loc în care turiștii se pot relaxa, sub supravegherea unor profesioniști ce se ocupă de buna funcționare a parcului.

10 destinații ideale pentru rulotă în România

7. Parcul de aventură Adrenalin, Cluj

sursa foto: adrenalinpark.ro

Adrenalin Park dispune de spații special amenajate pentru activități în aer liber sau în interior pe toată perioada anului. 

În sezonul rece puteți participa la escaladă, evenimente indoor (aniversări, zile de naștere, etc) sau outdoor(trasee de aventură).

În sezonul cald vă puteți bucura de traversarea unor trasee cu obstacole, escaladă sau zborul cu tiroliana. Activitățile se pot desfășura individual sau în echipe.

8. Parcul de distracție Hamak, Iași

sursa foto: club-aventura.ro

În Poiana Izvoarelor Pietrarie s-a creat un centru de recreere perfect pentru o ieșire rapidă departe de agitație, gălăgie și stres.

În interiorul parcului se regăsesc trasee de cățărare, tiroliană, restaurante, căsuțe pentru cazare și locuri special amenajate pentru grătar.

9. Parcul de aventură Paradis Land, Neptun

sursa foto: paradisland.ro

Paradis Land oferă un număr de 14 trasee de aventură atât pentru adulți, cât și pentru copii, perete de escaladă, tir cu arcul și air soft, iar la cerere se pot organiza petreceri pentru cei mici.

Sloganul parcului este ”mare & aventura”, fiind locul perfect pentru a petrece timpul liber în natură, între copaci.

10. Parcul de distracție Club Aventura, Băile Tușnad

sursa foto: club-aventura.ro

Parcul de aventură situat în zona turistică Băile Tușnad pune la dispoziție 6 trasee de dificultăți diferite și o tiroliană de 440 de metri deasupra lacului.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!