Glamping - noua tendință de camping de lux în România

Glamping - noua tendință de camping de lux în România
Sursa foto: airbnb.com / 5 locuri din România potrivite pentru iubitorii de glamping
Citeste mai mult despre: Glamping, calatorii, camping, travel, vacanta,
Data publicarii: 12 Aprilie 2021
Data actualizare: 12 Aprilie 2021
Glampingul este o întoarcere modernă a experienței tradiționale de camping, permițând familiilor să-și reîncarce bateriile fără a se stresa cu privire la ambalare/ despachetare și oferindu-le cuplurilor timp romantic de calitate împreună. Glamping-ul este o formă de camping mai plină de farmec, oferind servicii și facilități în stil resort într-un cadru natural și intim.

Deși campingul nu poate fi pentru toată lumea, versiunea sa mai puțin dură - o tendință de ospitalitate numită glamping - este o notă de lux pentru oricine și atrage tot mai mult atenția turiștilor dornici de aventuri și experiențe inedite.

Dacă îți place să fii retras în priveliști sălbatice ale pădurilor și munților, să adormi privind luna și să ai experiențe unice în natură trebuie să iei în considerare și corturile de lux ce îți pun la dispoziție toate facilitățile necesare.

Iată 5 locuri din România potrivite pentru iubitorii de glamping:

1. Dragonfly Gardens Glamping

Amplasat în centrul orașului Brașov, într-o grădină verde și spațoasă, Dragonfly Gardens oferă 12 corturi confortabile, cu toate facilitățile unei camere de hotel. Fiecare cort dispune de încălzire, electricitate, Wi-Fi și paturi duble confortabile, iar grupurile sanitare și bucătăria se folosesc la comun.

Dragonfly Gardens este singurul glamping din România situat într-un oraș, este o oază de liniște și natură chiar în mijlocul vieții urbane.

Pentru experiențe inedite, proprietarii pun la dispoziția clienților scutere electrice, biciclete și, la cerere, un ghid cale să le prezinte împrejurimile și să le povestească despre istoricul lor fascinant.

Vacanță la înălțime în România! Cum arată căsuțele în copac care rivalizează cu cele mai frumoase camere de hotel

 

2. Camp Arjana Glamping 

Sursa foto: cucortu.ro

Dacă îți dorești să te bucuri de apusuri memorabile în mijlocul naturii, Glamping Camp Arjana din Parcul Național Domogled Valea Cernei este destinație potrivită pentru tine.

Priveliștea uimitoare spre Masivul Domogled și dealurile ce înconjoară zona, dar și experiența din mijlocul naturii, fac din acest loc o destinație potrivită pentru iubitorii de călătorii cu cortul.

Dacă ești în căutarea unei experiențe, dar nu ai echipamentul necesar, există posibilitatea închirierii a două corturi de lux cu panoramă superbă, având capacitate de maxim 4 adulți/cort.

 

3. Valea Vinului Dome Glamping 

Sursa foto: airbnb.com

Dacă vrei să te relaxezi și să îți încarci bateriile într-un spațiu confortabil din mijlocul naturii, Valea Vinului Dome este o destinație potrivită pentru tine.

Glampingul este situat în Vișeul de Sus, Maramureș și este recomandat de turiști pentru vederea superbă la Valea Vinului și Munții Rodne, liniștea și intimitatea pe care au avut-o, dar și pentru bunătatea oamenilor din zonă.

 

4. Nomadia Glamping

sursa foto: plaja-tuzla.ro

 

Un loc unic în România, rupt din imaginile spectaculoase din Bali, se află la malul Mării Negre, la Tuzla. Nomadia Glamping este locul perfect pentru cei care doresc să se detașeze și să descopere natura în mijlocul sălbăticiei.

Dacă ți-ar plăcea să te trezești într-un cort luxos, amplasat într-o zonă retrasă, în mijlocul sălbăticie și cu vedere la mare, îți sugerăm să arunci o privire la Nomadia Glamping.

 

5. NirVama Tent Glamping

Sursa foto: booking.com

La distanță de 50 de metri de plaja Vama Veche, NirVama Tent Glamping păstrează vii amintirile frumoase petrecute ”în vamă”. 

Cele 16 corturi sunt ideale chiar și pentru familii, iar printre facilități se numără o bucătărie complet utilată cu veselă, aragaz, frigider, o terasă unde vă puteti relaxa savurând-vă cafeaua, 6 dușuri și consumabile hoteliere: gel de duș, săpun, prosoape.

Pe PRO TV Plus vezi și cum își fac românii planuri de vacanță în pandemie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!