• Emisiuni
  • România, jos pălaria!
  • Diriginta din Triplusec le dă lecții elevilor de pe cealaltă lume: ”Femeile nu știu ce vor, și dacă știu, nu spun."

Diriginta din Triplusec le dă lecții elevilor de pe cealaltă lume: ”Femeile nu știu ce vor, și dacă știu, nu spun."

Diriginta din Triplusec le dă lecții elevilor de pe cealaltă lume: ”Femeile nu știu ce vor, și dacă știu, nu spun."

În această seară, gașca din Triplusec pune la cale un plan nebun de răzbunare împotriva Alinei P., o fostă colegă de liceu, în prezent actriță la debut. Anda, George, Alina, Ștefan, Nicu și Vlad plănuiesc să-i dea o lecție acesteia chiar la premiera filmului ei, totul pentru momentele de umilință pe care le-au trăit din cauza ei de-a lungul anilor.

Aflată pe cealaltă lume, între Rai și Iad, diriginta celor șase va încerca să-i aducă pe drumul cel bun, să distrugă planul de răzbunare al foștilor ei elevi, dar și să-i deschidă ochii Andei, cea care-și caută jumătatea. ”Două feluri de oameni a făcut Dumnezeu, două.  Atât! Femeile și bărbații. N-avea cum să-i treacă prin cap, săracul, că ăștia doi nu o să se înțeleagă niciodată unul pe celalalt, nu unul cu celălalt, unul pe celălalt, ați observat nuanța. Femeile nu știu ce vor, și dacă știu, nu spun. Bărbații nu știu ce vor femeile, și dacă află, nu înțeleg.”, va spune aceasta joi seară pentru a o ghida în alegeri pe Anda.

George și Nicu vor experimenta și un nou mod de a face bani, fiind testeri de mâncare pentru pisici. Cei doi vor fi nevoiți să guste piept de vrăbiuță cu ficat de hamster în infuzie de mușețel tibetan și lăbuțe de lemur macerate în greieri fermentați. Pentru câți bani vor face asta, vedem joi seară, de la 21:30, la PRO TV.

Triplusec - Razi la greu în fiecare joi, de la 21:30, la PRO TV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiune România, jos pălaria!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni