Serialul Triplusec, care a avut premiera aseară pe PRO TV, a fost lider de audiență la lansarea primului sezon!

Serialul Triplusec, care a avut premiera aseară pe PRO TV, a fost lider de audiență la lansarea primului sezon!
Autor: Mihai Burlacu
Data: 14 Septembrie 2018

Șase foști colegi se revăd la întâlnirea de 15 ani de la terminarea liceului și încep un periplu de situații amuzante, mânați de același vis comun: să-și trăiască împreună fiecare moment la maximum. După ce diriginta lor i-a împărțit în două categorii, în funcție de visurile fiecăruia, stabilite la finalul clasei a 12-a, Anda, Nicu, Ștefan, Alina, Vlad și George au ajuns să fie acuzați de crimă din cauza unui urs împăiat care a căzut de pe terasa apartamentului în care petreceau. Aseară, Triplusec a fost lider de audiență la lansarea primului sezon.

Primul episod al serialului a înregistrat 7.4 puncte de rating și 22.6% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă a obținut 4.8 puncte de rating și 14.6% cotă de piață. În minutul de aur, de la ora 21:24, peste 1.7 milioane de români urmăreau cu sufletul la gură deznodământul poveștii cu bucluc.

Ce se va întâmpla cu diriginta celor șase după ce aseară a fost lovită cu mașina de foștii ei elevi, vedem săptămâna viitoare, într-un nou episod Triplusec.

Triplusec - Distracție la greu, în fiecare joi, de la 21:30, la PRO TV!  

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies