VIDEO Nicu din Triplusec visează să devină artist internațional:”Sună bine, yes! It’s mi song! You likit?”


	VIDEO Nicu din Triplusec visează să devină artist internațional:”Sună bine, yes! It’s mi song! You likit?”
Citeste mai mult despre: Triplusec, Nicu, serial,
Autor: Redactia
Data: 27 Septembrie 2018

Joi, 27 septembrie, de la 21:30, pe PRO TV, gașca nebună din Triplusec se confruntă cu o nouă serie de provocări peste care vor încerca să treacă ghidați de diriginta lor, aflată în acest moment pe lumea de dincolo.

Alina, Nicu, Vlad, Ștefan și George vor încerca să demonstreze că sunt o echipă și că împreună pot câștiga un concurs ecologic care le pune imaginația la contribuție, iar de rezultatul final al competiției atârnă funcția și job-ul prietenei lor, Anda. 

Nicu se visează artist internațional după ce primește propunerea de a traduce melodia lui în japoneză. ”Do you want me to translate. In Japan? No Japan, eu sunt din Voluntari. I speak english! Want english? Sună bine, yes! It’s mi song! You likit? Alcool you sau alcool me? Nu-i bai! Bye-bye!”, îi va spune acesta interlocutorului său nipon într-o engleză atipică. ”Nicu devine mondialu’!”, le va destăinui artistul prietenilor săi din liceu. Dacă visul i se va îndeplini, aflăm astăzi în Triplusec. 

Tot în această seară, Vlad se va confrunta cu o problemă gravă de sănătate. ”Frumoasa mea nu se mai trezește!”, le va spune acesta prietenilor lui. În încercarea de a-l îmbărbăta și de a-l scoate din depresie, aceștia îi vor propune tot felul de soluții: de la leacuri naturiste cu iarba șarpelui până la vizita unei tămăduitoare.

Cum va trece tânărul peste această situație, dar și ce i se va întâmpla la vizita medicală, vedem azi, după Las Fierbinți, la PRO TV.

Triplusec - Razi la greu în fiecare joi, de la 21:30, la PRO TV

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies