Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, a creat o metodă revoluționară de slăbit, fără numărat calorii sau sport

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, a creat o metodă revoluționară de slăbit, fără numărat calorii sau sport
Citeste mai mult despre: anca alungulesei, dieta,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 20 Noiembrie 2020
Data actualizare: 20 Noiembrie 2020
Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, cu o expertiză în domeniul alimentației sănătoase de peste 10 ani, a creat revoluționara Psiho-Dietă, o metodă integrativă de slăbit, cu rezultate impresionante și ireversibile, al cărei instrument de lucru este mintea celui care își dorește schimbarea.

„Psiho-Dieta este metoda care îți poate reda puterea interioară de a-ți transforma corpul cu ajutorul minții. În concepția colectivă există convingerea că doar alimentația și, eventual, sportul intens sau combinația dintre cele două ne pot conduce către obținerea siluetei dorite, însă, din punctul meu de vedere, această perspectivă asupra procesului de slăbire este incompletă. Slăbirea este un proces care trebuie pregătit mai întâi în minte, pentru că mintea (subconștiență) este cea care ne conduce corpul și nu viceversa. În momentul în care începi să iți antrenezi mintea în acest proces și îi oferi instrucțiuni precise și clare, rezultatele în procesul de slăbire se vor vedea pe corpul fizic. Așadar, pentru a avea rezultate sustenabile care să tină o viață este nevoie ca persoana care își dorește să slăbească să înceapă mai întâi cu mintea și abia apoi cu corpul”, explică Anca Alungulesei.

Fără a simți presiunea unei diete clasice, persoanele care aleg să adopte Psiho-Dieta intră alături de terapeutul Anca Alungulesei într-un proces complex de auto-cunoaștere și auto-explorare a mintii și corpului, care durează 8 săptămâni, timp în care pot slăbi între 7 și 10 kg și în urma căruia ajung să mănânce tot ce își doresc, fară să se mai îngrașe, pentru că învață cum funcționează mintea atunci când vine vorba despre mâncare și kilograme.

Fară numărat de calorii, fară sport, dar cu somn mult, Psiho-Dieta aduce acțiuni și principii noi pentru creier și pentru piața dietelor, care se dovedesc foarte eficiente pentru corp: „Pentru a putea slăbi “cu cap”, fară a ne mai îngrașă vreodată, primul pas pe care trebuie să-l facem este să înțelegem și să schimbăm relația pe care o are creierul nostru cu mâncarea și nicidecum să schimbăm tipul de mâncare din farfurie cu alt tip de mâncare. În cadrul Psiho-Dietei nu ne concentrăm pe calorii, nu le numărăm, nu devenim obsedați de ele. Ne concentrăm pe nutrienții necesari organismului pentru a susține celulele, organele și procesele interne, pentru că, în momentul în care toate acestea primesc ceea ce au nevoie, ajung să ardă grăsimea corporală fără alt ajutor extern. În Psiho-Dietă nu recomand sport intens, în special în perioada de slăbire activă, ci recomand odihnă multă. Argumentele sunt nenumărate, la fel și beneficiile, așa că abia aștept să le împărtășesc cu toți cei interesați”

Cu etape dictincte, cu supraveghere și consiliere permanentă și cu un plan alimentar complet, clar conceput pentru a regla grelina (hormonul foamei), pentru a aduce senzația de sațietate în organism, dar și pentru a ajunge să determine alegeri alimentare conștiente și benefice pentru corp și minte, Psiho-Dieta se adresează persoanelor omnivore, vegane sau vegetariene care au încercat de-a lungul timpului nenumărate diete fară rezultat și care au înțeles că pentru a putea ajunge la greutatea optimă și a o menține pe termen lung nu este suficient să schimbe o porție de mâncare cu alta, ci să-și antreneze creierul și emoțiile în procesul de slăbire.

„Psiho-Dieta nu este pentru cei care caută soluții fulger, instant, de 7 zile sau până la începerea sezonului estival. Psiho-Dieta nu este o dietă minune, nu este un buton pe care să apeși (cu alte cuvinte să te culci și să te trezeșți cu 10 kg mai puțin) ci este un proces în care, dacă te angajezi 100%, beneficiile apar încă din primele zile și durează pe tot parcursul vieții”, avertizează Anca Alungulesei care este și primul autor român al unei cărți despre sucuri naturale din legume și fructe, premiate international.

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 33: George Burcea, declarații în exclusivitate despre relația cu Viviana
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies