Anul trecut a fost exclusă participarea la Slujba de Înviere! Ce se va întâmpla anul acesta?

Anul trecut a fost exclusă participarea la Slujba de Înviere! Ce se va întâmpla anul acesta?
Citeste mai mult despre: Paste, coronavirus, pandemie, Raed Arafat,
Data publicarii: 25 Martie 2021
Data actualizare: 25 Martie 2021
Pandemia cauzată de noul coronavirus nu a luat sfârșit, dar se pare că autoritățile caută soluții ca Slujba de Înviere să se desfășoare în condiții cât mai apropiate de normalitate. 
Medicul Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) că, desi nu se știe nimic clar, se intenționează ca românii să poată participa la Slujba de Înviere. 
 
“Cred că toată lumea a auzit ce a zis și președintele, și știu că și premierul a zis, că intenția este ca de Paște lumea să meargă la Înviere și să nu fie restricții în acest sens. Dar, concluzii nu sunt trase exact, cum va fi, ce va fi, pentru că urmează discuții și întâlniri între toți reprezentanții cultelor și bineînțeles la nivel guvernamental va fi primul-ministru, voi participa și eu. Concluziile vor fi trase după aceste discuții și, cu siguranță, le va anunța domnul prim-ministru.(...) Sunt convins că se va clarifica situația, iar cei care încearcă să pornească în oameni ideea că nu li se va permite, nu va fi posibil și încep de acum, când mai este o lună, cu astfel de știri false în final trebuie lăsați la o parte și așteptate comunicările oficiale care ies din partea autorităților” , a spus Raed Arafat la o televiziune de știri.Mai mult, președintele Klaus Iohannis  a afirmat și el că dorește ca pandemia de coronavirus să fie gestionată astfel încât oamenii să poată merge la biserică și să se poată întâlni cu membrii familiei, dar fără să participe la petreceri cu multe persoane. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA HOW TO TIKTOK:

FOTO: AGERPRES/ SHUTTERSTOCKVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!