Asigurarea de Sănătate NN, sau cum te poți trata fără grija banilor. Ce servicii medicale acoperă

Asigurarea de Sănătate NN, sau cum te poți trata fără grija banilor. Ce servicii medicale acoperă
Data publicarii: 21 Iunie 2022
Data actualizare: 21 Iunie 2022
A avea o poliță de asigurare de sănătate a devenit, în prezent, o necesitate pentru a ne asigura că suntem bine acoperiți. O asigurare de sănătate înseamnă să facem ceva concret pentru sănătatea noastră și a celor dragi.

România se numără printre statele din Uniunea Europeană cu deficit important de protecție. Astfel, un accident, o problemă de sănătate sau chiar un deces înseamnă cheltuieli neprevăzute care, uneori, sunt greu de acoperit. Multe familii nu dispun de resursele financiare de care ar avea nevoie pentru a acoperi cheltuielile într-o situație neprevăzută, estimate la o medie de 110.000 de lei, conform calculelor pe baza unui studiu realizat de UNSAR în 2019. Însă, o asigurare de sănătate poate acoperi acest deficit, iar astăzi poate fi cea relevantă soluție.

Asigurarea de Sănătate NN a fost lansată chiar de Ziua Mondială a Sănătății, în 2016, și susține clienții să se trateze fără grija banilor atunci când apare o problemă de sănătate, pentru că au ajutor financiar din partea asigurării. Lider al pieței de asigurări de viață, NN a achitat 24 de milioane de lei pentru serviciile medicale de care au avut nevoie clienții asigurării de la lansare și până în prezent, dintre care 8,5 milioane de lei numai în 2021.

Citește continuarea pe www.stirileprotv.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies