Care e cel mai bun loc din casă pentru espressorul de cafea

Care e cel mai bun loc din casă pentru espressorul de cafea
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Noiembrie 2020
Data actualizare: 27 Noiembrie 2020
Zilele bune încep întotdeauna cu o cafea aromată și aburindă, dar cine să ți-o servească direct la pat? Ce-ai zice dacă ți-ai prepara-o singur la espressorul tău de cafea? Da, în dormitor.

Iubim armonia și am face orice pentru un dram de confort la noi acasă. Ne place rigoarea și apreciem că toate lucrurile din casă au locul lor. Evident că televizorului îi stă bine în sufragerie, mașinii de spălat în baie și încălțărilor pe hol, la intrare. Dar espressorul de cafea? L-ai exilat în bucătărie? De ce, e pedepsit? Ca orice obiect din casa ta, espressorul de cafea capătă noi valențe dacă-l privești ca pe un corp de mobilier, capabil să-ți ofere momente de răsfăț în orice moment al zilei. Iată cum poți folosi isteț aparatul care îți servește în fiecare zi fericire într-o ceașcă de cafea!

Espressor de cafea în camera de ziSufrageria este locul central al activității tale de peste zi. Aici îți primești puținii oameni care mai vin în vizită în vremuri ca cele pe care le trăim. E cel mai luminos loc din casa ta, care îți asigură momente de liniște și relaxare în zilele de lucru. Dacă verdele ste culoarea care predomină în sufrageria ta, atunci la fel poate fi și espressorul de cafea. 

Nu ai deja unul? Intră AICI, urmează instrucțiunile și vei putea deveni fericitul posesor al unui espressor de cafea pe gustul tău!

Espressor de cafea în camera de lucruDacă muncești de acasă și ești mai tot timpul online cu colegii tăi, cafeaua este nelipsită din ședințele de video-conferință. Fă-i loc și espressorului de cafea pe biroul tău și vei fi mai productiv în timpul programului de lucru! Nu contează ce nuanțe predomină în camera ta de lucru. Nu contează dacă ai birou din lemn masiv sau din PAL, dacă ai scaun ergonomic, scaun de gaming sau unul de bucătărie. Găsești sigur un espressor de cafea ușor de asortat chiar și în cele mai sobre camere de lucru.

Espressor de cafea în bucătărieProbabil cel mai frecvent loc în care găsești un espressor de cafea este bucătăria. E locul în care știi că te încarci energetic în fiecare dimineață imediat ce pornești aparatul de făcut cafeaua; locul care împrăștie magia dimineții în toată casa pentru ca toți ceilalți să afle că e o nouă zi. Dacă ții la acest ritual, atunci espressorul tău de cafea trebuie neapărat să-și găsească locul lui aici, pe blatul de lucru sau pe insula de bucătărie.

Dacă în camera unde îți prepari cafeaua predomină albul, atunci poți integra orice espressor în acest decor. Un sfat de design interior: alege un espressor de culoare roșie sau de culoare galbenă pentru a sparge puțin monotonia albului pur. Contrastul e de bun augur, mai ales că orice încăpere are nevoie de un strop de roșu în amenajarea ei.

Și, ca să răspunem la întrebarea de la început: orice loc din casă e potrivit pentru espressorul tău de cafea.

Articol susținut de Tchibo.

FULLSCREEN
Care e cel mai bun loc din casă pentru espressorul de cafea
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies