CATTED anunță parteneriatul strategic cu Globalworth prin care susțin dezvoltarea pieței logistice pentru small business units

CATTED anunță parteneriatul strategic cu Globalworth prin care susțin dezvoltarea pieței logistice pentru small business units
Citeste mai mult despre: Globalworth, business,
Data publicarii: 04 Aprilie 2022
Data actualizare: 04 Aprilie 2022
CATTED anunță semnarea parteneriatului strategic cu Globalworth prin care se implementează un concept avansat pentru zona de industrie ușoară și logistică, respectiv pentru segmentul de ”small business units”. 

Prin acest parteneriat, clienții care vor dori să închirieze spații de depozitare în format inteligent, cu susținerea nevoilor personalizate și cu servicii suport  complet integrate o vor putea face în zona Chitila și Ștefănești, respectiv în zona de Nord și zona de Nord – Vest a Bucureștiului. 

Pentru început, parteneriatul implică preluarea parcului logistic dezvoltat în Chitila, dar și dezvoltarea unui nou parc logistic small business units în zona Ștefănești. Conceptul susținut de cei doi jucători din piața imobiliarelor implică o abordare inovativă pentru piața românească, prin care se urmărește acoperirea nevoilor clienților de flexibilitate de utilizare și capacitate de extindere, acestea constituind provocări pentru depozitele logistice clasice. 

Business Park Ștefănești și Business Park Chitila sunt cele două proiecte garantate de parteneriatul Globalworth și CATTED, situate strategic  și bine conectate la infrastructura Bucureștiului. 

Business Park Ștefănești // localizat în zona nord a Bucureștiului, cu acces facil la Centura Bucureștiului. Locația permite conexiune rapidă cu centrul Bucureștiului prin autostrada A2. Proiectul va cuprinde 3 facilități industriale care totalizează o suprafață închiriabilă de 18,000 mp, dispuse pe un teren de 45,000 mp. Împreună, cele 3 clădiri vor oferi până la 24 unități de închiriat, cu suprafețe de depozitare de la 500 la 1,500 mp. Fiecare modul dispune de cel puțin 1 drive-in, cât și o rampă de andocare. 

Business Park Chitila // localizat în zona nord - vest a Bucureștiului, cu acces direct la Centura Bucureștiului, proiectul beneficiază de asemenea de conexiune rapidă cu centrul capitalei, cât și cu autostrada A1 și drumul național DN7. Proiectul are 13 clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de 7,000 mp, dispuse pe un teren de 18,100 mp. Cele 13 hale dispun de spații de depozitare cuprinse între 200 și 600 mp și de spații de birouri cu suprafețe cuprinse între 50 și 180 mp.

”Suntem onorați că putem dezvolta un astfel de proiect pentru piața românească. Parteneriatul cu Globalworth este o garanție pentru rezultatul de calitate pe care ni-l dorim. Chiriașii din zona de ”small business units” au nevoie de servicii suport avansate, sigure și de o configurație flexibilă pentru spațiul de depozitare, astfel încât să își desfășoare activitatea conform obiectivelor proprii. Dezvoltăm conectați la rezultat, astfel încât să oferim beneficii reale pentru viitorii chiriași. Avem experiență și ne dorim să dezvoltăm proiecte durabile. De altfel, aceasta este viziunea întregului grup CATTED GROUP, tradiția lucrului bine făcut pentru viitorul îndepărtat”, a declarat Tudor Cobâlaș, Business Developer CATTED. 

 

Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică și industrie ușoară a Globalworth, se dezvoltă în continuare. După progresul avut în urma creșterii industriei e-commerce, am identificat un nou target cu mare potențial: companiile mici și mijlocii care caută spații moderne de depozitare. Găsirea unui partener de încredere, CATTED, ne-a încurajat să investim în această nouă direcție și sperăm ca unitățile deja existente, precum și cele pe care urmează să le dezvoltăm împreună să răspundă nevoilor acestor companii. Suntem convinși că modelul de business CATTED este unul de succes, rezultate atinse până acum vorbesc de la sine, și abia așteptăm să lucrăm împreună și să ne consolidăm prezența pe piață. Având în portofoliul nostru și small business units, vom putea oferi o gamă largă de spații moderne adaptate nevoilor companiilor care operează în România, ceea ce reprezintă unul dintre principalele noastre scopuri”, a declarat Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies