Ce este OROSTIM-HV, suplimentul pe care oamenii s-au înghesuit să-l cumpere de la Institutul Cantacuzino

Ce este OROSTIM-HV, suplimentul pe care oamenii s-au înghesuit să-l cumpere de la Institutul Cantacuzino
Citeste mai mult despre: OROSTIM-HV, Institutul Cantacuzino,
Data: 03 Decembrie 2020
Primul lot din suplimentul OROSTIM-HV, produs de Institutul Cantacuzino, s-a epuizat rapid, în doar două ore. Pentru a cumpăra măcar un flacon, oamenii au stat la coadă de la ora 5 dimineață.

După ce Institutul Cantacuzino a anunțat lansarea pe piață a suplimentlui OROSTIM-HV, iar ieri, 4 decembrie, a fost pus în vânzare, oamenii s-au înghesuit la poarta unității să îl cumpere. 

Citește și

Ministerul Apărării a anunțat că Institutul Cantacuzino a scos la vânzare doar 942 de flacoane, însă susţine că producţia poate fi crescută, dacă se vor implica și firme private.

Ce este OROSTIM-HV

Potrivit cantacuzino.mapn.ro, OROSTIM-HV este un supliment alimentar, cu formulă proprie, realizat dintr-o combinație de lizat bacterian și pulbere de extract de orz verde, cu utilizare orală. Mai exact suplimentul ar avea proprități antioxidante și de stimulare a imunității, crescând astfel rezistența organismului în fața infecțiilor. 

Suplimentul poate fi administrat în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii, persoanelor care lucrează în colectivități, copiilor cu infecții respiratorii repetate, persoanelor de vârsta a treia, care au o imunitate scăzută, potrivit unui comunicat al MApN.   

Important de reținut este faptul că, suplimentul OROSTIM-HV este contraindicat copiilor cu boli autoimune, tumori maligne, tuberculoză, SIDA, sindroame de malabsorbție, insuficiență renală sau insuficiență hepatică.

Sursă foto: Agerpres

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: ”Dacă asta e moda, ar trebui arestată”
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies