Ce se întâmplă în SUA? Guvernul oferă instrucțiuni pentru a supraviețui unei „Apocalipse Zombie”

Ce se întâmplă în SUA? Guvernul oferă instrucțiuni pentru a supraviețui unei bdquo;Apocalipse Zombie
Citeste mai mult despre: zombie, apocalipsa, apocalipsa zombie, SUA,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Martie 2021
Data actualizare: 09 Martie 2021
Încă din 2011, autoritățile din Statele Unite pare că se pregătesc pentru o așa numită „Apocalipsă Zombie”, însă informația a devenit virală în România în ultima săptămână.

Potrivit mai multor site-uri din țara noastră, care citează Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, guvernul american a inițiat o campanie care oferă instrucțiuni referitoare la dezastre. Nimic ciudat până aici! Doar că printre categoriile de pe site-ul oficial al CDC există una mai specială: Apocalipsa Zombie.

„Puteţi râde acum, dar atunci când se va întâmpla, veţi fi foarte bucuroşi că aţi citit asta. Şi da, poate că în acest fel veţi învăţa ceva despre cum să fiţi cu adevărat pregătiţi într-o situaţie de urgenţă din viaţa reală”, este un mesaj postat pe pagina CDC.

Autoritățile din SUA au realizat și un kit de supraviețuire în cazul unei catastrofe mondiale, precum „Apocalipsa Zombie”: apă potabilă (echivalentul a cel puţin 2 litri pe zi pentru fiecare persoană), rezerve de hrană (preferabil neperisabilă), medicamente, articole sanitare, acte, cuţit, bandă adezivă, radio cu baterii etc. Mai mult decât atât, ar trebui realizat și un plan de urgență: locurile în care vă puteţi adăposti, pe cine să sunaţi, unde puteţi pleca la nevoie.

„Fă-ţi o trusă de supravieţuire. Fă-ţi un plan. Fii pregătit”, se mai arată pe site-ul CDC.

foto: Profimedia Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: ShARE în Bucate - Preparate cu ovăz

FULLSCREEN
Ce se întâmplă în SUA? Guvernul oferă instrucțiuni pentru a supraviețui unei „Apocalipse Zombie”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies