Ce trebuie să știi despre Bumble, aplicația care vrea să detroneze Tinder în România

Ce trebuie să știi despre Bumble, aplicația care vrea să detroneze Tinder în România
Bumble e disponibilă în Google Play și App Store. FOTO: Shutterstock
Citeste mai mult despre: Bumble, aplicatia Bumble, Bumble app, Tinder,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 August 2021
Data actualizare: 12 August 2021
Bumble este una dintre cele mai populare aplicații de întâlniri online, care prinde din ce în ce mai mult în România. Expansiune Bumble în toată lumea are mai multe explicații, iar una este că e foarte prietenoase cu femeile.

Hai că n-am fost chiar cinstiți! De fapt, Bumble e mai mult decât prietenosă cu femeile, cărora le-a oferit posibilitatea de a deține controlul. Ce înseamnă asta? Înseamnă că doar femeile pot iniția o conversație ori aborda un bărbat (sau altă persoană) din aplicație, dacă i se pare interesant. 

Dacă persoana abordată nu răspunde în decurs de 24 de ore, mesajul se șterge iar conexiunea dintre cei doi useri dispare. Iată un aspect prin care Bumble diferă de Tinder.

Dacă tot am pomenit de Tinder, a bine de știut că aplicația fondată în 2012 a fost sursă de inspirație pentru Bumble, care a apărut doi ani mai târziu. Cele două au același sistem de punere în legătură a userilor, pe bază de interese comune. Bumble îți găsește posibili parteneri/partenere în funcție de cum vrei să fie ei/ele.

Totuși, când acest lucru se întâmplă, doar femeile pot iniția o conversație. Explicația? Aplicația și-a propus să le protejeze de mesajele răutăciose ori chiar suburbane pe are le primesc, de obicei, de la bărbați. Acest lucru nu se întâmplă la alte aplicații de dating.

Poți căuta orice partener

Față de alte aplicații de întâlniri, Bumble nu susține doar relațiile heterosexuale. Cei are își fac cont în app, au opțiunea de a specifica atât sexul lor – bărbat, femeie, non-binar etc., cât și sexul/genul persoanelor de care sunt interesate.

Contul se creează după verificarea acestuia cu profilul de Facebook sau cu numărul de telefon. Pentru a evita crearea de conturi care nu au în spate persoane reale, Bumble îți va cere să-ți faci o poză în mișcare. Așa poți dovedi că tu ești cel are solicită crearea contului.

Trei moduri de interacțiune online

Cu Bumble îți poți găsi jumătatea sau parteneri de scurtă durată, prin Bumble Date. Dar, în aplicație mai ai două opțiuni: BFF și Bizz. Prima este pentru identificarea de prieteni cu care să socializezi. A doua te ajută să cunoști oameni care îți pot influența cariera.

Bumble se poate descărca gratuit din Google Play și App Store, însă are și versiuni cu funcțiuni premium, care pornesc de la 9,9 dolari pe lună.

În comparație cu Tinder, care a servit ca model, Bumble are de circa 6 ori mai puțini utilizatori cu plată. Iată o situație comparativă:

Număr total de utilizatori activi

Tinder: circa 66 de milioane (Q4 2020)

Bumble: 12,3 milioane (2021)

Număr utilizatori cu plată

Tinder: 6,7 milioane (Q4 2020)

Bumble: 1,35 milioane (2021)

Încasări anuale din aplicație

Tinder: 1,4 miliarde de dolari

Bumble: 360,5 milioane de dolari 

Fotografii: Shutterstock

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies