Cum să faci din spălatul vaselor o activitate plăcută și relaxantă?

Cum să faci din spălatul vaselor o activitate plăcută și relaxantă?
Data: 21 Decembrie 2020
Ne place să gătim, nu este niciun secret – de la salate și supe apetisante până la cozonaci și cele mai fine prăjituri, suntem adevărați chefi în propriile bucătării.

Totuși, trebuie să recunoaștem, spălatul vaselor care rămân după ce am gătit aceste delicatese nu ne place prea mult și este mai degrabă o activitate pe care o trecem la capitolul ”nu avem altă soluție”. 

Totuși, dacă avem produse bune și eficiente, spălatul vaselor poate fi o activitate un pic mai plăcută, chiar relaxantă. De exemplu, pentru spălarea manuală a vaselor, putem folosi un produs pe cât de performant pe atât de parfumat și atrăgător.

Noul detergent pentru spălarea manuală a vaselor, Pur Power Perle Minerale este puternic împotriva grăsimii și conține sute de perle minerale, de origine naturală, vizibile în interiorul sticlei ceea ce îți vor oferi o experiență senzorială inedită și vor aduce un strop de culoare în bucătăria ta. Pur Power Perle Minerale 

este disponibil în două variante: Pur Prospețimea Apei&Flori de Lotus și Pur Rodie&Flori de Portocal, în gramaj de 450 ml. Acum vă puteți bucura de vase curate si strălucitoare, un design atrăgător și o experiență de parfum premium. În plus, acesta vine intru-un recipient realizat din 100% plastic reciclat deci suntem grijulii și cu Planeta. Pur și simplu aplicați câteva picături pe vasele murdare și fiți uimiți de performanța sa de curățare. Alături de o muzică bună și mireasma mâncării proaspăt gătite, spălatul vaselor cu Pur Power Perle Minerale poate fi chiar relaxant, de ce nu!? 
 

În acest episod de ShARE în Bucate vom învăța împreună cum să facem o rețeta simpla, rapidă și ușoară de Cina porcului cu boț de mămăligă.


De asemenea, dacă sunteți adepții mașinii de spălat vasele, atunci aveți nevoie de un produs care să vă ajute să scăpați chiar și de resturile de mâncare arsă, să se dizolve rapid și să curețe în profunzime. Adică să stai liniștit că, odată ce ai dat drumul la mașină, vasele tale sunt spălate temeinic.

Somat Gold este un detergent tablete pentru mașina automată de spălat vase ce asigură o curățare în profunzime, lăsând vasele strălucitor de curate. Datorită foumulei sale cu acțiune rapidă, Somat Gold elimină cele mai dificile pete precum resturile de mâncare arsă. Tableta se dizlovă rapid, pătrunzând în profunzime și eliminând murdăria chiar și în ciclurile scurte de spălare.

Somat Gold, tablete multifuncționale pentru mașina de spălat vase, a obținut cea mai bună evaluare a institutului TÜV din partea consumatorilor din Germania, fiind un produs performant, care protejează vasele de sticlă și luptă împotriva mirosurilor neplăcute. Introduci vasele în mașina de spălat, tableta Somat Gold în spațiul special al mașinii și te poți relaxa cum îți place ție mai mult, chiar poți să mai gătești ceva ????.

Articol susținut de Pur și Somat!

FULLSCREEN
Cum să faci din spălatul vaselor o activitate plăcută și relaxantă?
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies