Două centre de vaccinare anti-Covid din București funcționează non-stop

Două centre de vaccinare anti-Covid din București funcționează non-stop
Vaccinarea cu serurile anti-Covid este gratuită. FOTO: Shutterstock
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Octombrie 2021
Data actualizare: 28 Octombrie 2021
Bucureștenii se pot vaccina anti-Covid la orice oră în două centre de imunizare care funcționează non-stop. Vaccinările sunt gratuite, iar activitatea centrelor este acreditată de Ministerul Sănătății.

Cele două centre de vaccinare anti-Covid aparțin rețelei private de laboratoare medicale Dom Vista Medical. Situate pe Șos. Nicolae Titulescu nr. 94 și pe Splaiul Unirii nr. 313, cele două centre sunt deschise non-stop pentru cei care vor să se imunizeze în fața Covid-19.

Vaccinările sunt gratuite, iar centrele sunt acreditate de Ministerul Sănătății. Deocamdată, vaccinul disponibil este cel produs de Pfizer-BioNTech, dar în scurt timp va fi disponibil și vaccinul Janssen (Johnson&Johnson).

Oamenii se pot programa pentru vaccin fie pe platforma ROVACCINARE, fie sunând la 0731.065.917 sau 0731.065.908, numere de telefon care funcționează la nivelul celor două centre.

Acestea sunt primele centre de vaccinare deschise non-stop pe o perioadă nedeterminată. Noi chiar credem că vaccinarea este cel mai important mod în care ne putem solidariza în masă împotriva pandemiei și singura cale de a opri acest ucigaș perfid să lovească atât de nemilos” spune dr. Ștefan Spiridon, managerul rețelei private de laboratoare.

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies