Esteto Black Friday 2021 - reduceri de sezon

Esteto Black Friday 2021 - reduceri de sezon
Data publicarii: 09 Noiembrie 2021
Data actualizare: 09 Noiembrie 2021
Esteto Black Friday 2021 a început din data de 1 noiembrie şi oferă promoţii la mii de produse. Magazinul online îşi pregăteşte armele pentru Esteto Black Friday 2021 încă din luna august a acestui an, prin achiziţionarea de stocuri pentru produsele bine-vândute, prin optimizarea fluxurilor şi prin angajarea de oameni noi. 

Esteto Black Friday 2021 este un eveniment foarte aşteptat de către clienţii magazinului, care îşi fac din timp lista de dorinţe. Vezi toate produsele din oferta Esteto Black Friday 2021 aici: https://www.esteto.ro/black-friday.

Esteto Black Friday 2021 - reduceri de sezon

A început Esteto Black Friday 2021 cu reducerile de sezon la mii de produse. Este perioada din an foarte aşteptată atât de femei, cât şi de bărbaţi, momentul în care aceştia îşi aleg produsele favorite la preţuri imbatabile. 

Esteto Black Friday 2021 se desfăşoară în condiţii optime de siguranţă, atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi. 

Esteto Black Friday 2021 s-a ocupat din timp de actualizarea stocurilor, optimizarea fluxurilor şi de angajarea unor oameni noi. 

Esteto Black Friday 2021: fără precendent 

Esteto Black Friday 2021 marchează ca şi în anii anteriori, intrarea în cea mai aglomerată perioadă de shopping a acestui an. Presiunea majoră este atât pe comercianţi, cât şi pe firmele de curierat, care se pregătesc pentru acest moment cu multe luni înainte. 

Daca ar fi să ne uităm la ceea ce s-a întâmplat anul trecut de Esteto Black Friday 2021, când comenzile online au fost la mare înălţime, ne asteptăm şi ca anul acesta să fie cel puţin la fel de bun. 

De asemenea, Esteto.ro a pregătit reduceri pentru toate categoriile de produse.

Esteto oferă cadou produse Alfaparf Milano pentru comenzile plasate în această perioadă

Dacă comandaţi produse cosmetice din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling, Vopsea de păr şi oxidant primiţi cadou un produs Alfaparf Milano. Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 200 lei, primiţi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei. În cazul în care achiziţionaţi produse în valoare de minim 350 lei, veţi primi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

Brandul Alfaparf Milano îți oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling.

Produsele Alfaparf Milano sunt create cu grijă și în acord cu principiile filozofiei brandului: spiritul italian, inovația și deschiderea către diversitate.

Esteto Black Friday 2021 - reduceri la mii de produse

Esteto Black Friday 2021 oferă clienţilor săi reduceri la mii de produse, aplicate tuturor categoriilor existente în site: Produse Cosmetice, Produse Naturiste, Cărţi, Consumabile Saloane, Consumabile Medicale, Fashion, Jucării Copii & Bebe, Ceasuri & Bijuterii, Parfumuri, Home & Deco, Curăţenie & Întreţinere. 

Pentru a profita de cele mai bune reduceri din cadrul campaniei Esteto Black Friday 2021, intră pe esteto.ro şi alege produsele de care ai nevoie, acum la preţuri imbatabile şi oferte de nerefuzat. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies