Fotografii rare cu Maria Vorontsova, fiica lui Vladimir Putin! Pe ea au testat rușii vaccinul anti-COVID

Fotografii rare cu Maria Vorontsova, fiica lui Vladimir Putin! Pe ea au testat rușii vaccinul anti-COVID
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 14 August 2020
Data actualizare: 14 August 2020
Rusia a anunțat în urmă cu doar câteva zile că a creat primul vaccin din lume anti-COVID, Vladimir Putin afirmând că acesta a fost testat chiar pe fiica lui.

Președintele rus a vrut să dea în acest fel credibilitate vaccinului, afirmând totodată că acesta a fost aprobat și acreditat de Ministerul Sănătății, urmând să poarte denumirea de „Sputnik V”. „Un vaccin contra coronavirusului a fost înregistrat pentru prima dată în această dimineață în Rusia. Formează imunitatea necesară și a trecut toate testele necesare”, a spus Vladimir Putin în urmă cu doar câteva zile.

În ciuda celor spuse de Vladimir Putin, presa din întreaga lume notează că vaccinul a fost testat pe foarte puține persoane și că toate acestea au resimțit reacții adverse, precum durere, hipertermie, umflături, slăbiciune fizică, scăderea poftei de mâncare și dureri de cap.

Mai mult decât atât, se pare că vaccinul nu trebuie folosit pe persoane de până în 18 ani sau de peste 60 de ani, dar nici pe femeile însărcinate sau care alăptează. Și nici persoanele care au alte afecțiuni, precum diabet, epilepsie sau boli de ficat ori rinichi nu au voie să-și facă acest vaccin!

Chiar dacă informațiile care vin din presa mondială nu sunt încurajatoare, Vladimir Putin a dezvăluit că fiica lui se simte foarte bine și că are un număr mare de anticorpi, nedorind însă să dezvăluie dacă Maria sau Ekaterina este cea care a fost vaccinată.

Unele publicații au afirmat că președintele rus ar fi vorbit despre Ekaterina, în timp ce surse din Rusia dezvăluie că Maria Vorontsova este fiica lui Vladimir Putin pe care a fost testat vaccinul, deoarece ea a absolvit Medicina, s-a specializat în Endocrinologie și este implicată în construcția unui spital în apropiere de Sankt Petersburg.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Ce destinații de vacanță și-au ales vedetele PRO TV vara aceasta și ce recomandări au pentru cei care nu s-au decis încă unde să meargă

FULLSCREEN
Fotografii rare cu Maria Vorontsova, fiica lui Vladimir Putin! Pe ea au testat rușii vaccinul anti-COVID
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies