Glovo va livra, în numai 30 de minute, teste rapide COVID-19

Glovo va livra, în numai 30 de minute, teste rapide COVID-19
Citeste mai mult despre: Glovo, teste Covid-19,
Data publicarii: 26 Martie 2021
Data actualizare: 26 Martie 2021
Glovo introduce în aplicație teste rapide pentru depistarea COVID-19 care pot fi realizate la domiciliu și care vor fi livrate în aproximativ  30 de minute. 

În acest moment, testele pot fi comandate în următoarele orașe: București, Timișoara, Ploiești, Iași, Galați, Constanța, Brașov, Buzău, Târgoviște, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Mureș, Slatina și Botoșani.

În România, Glovo  pune la dispoziția clienților trei tipuri de pachete, toate cu acreditarea Organizației Mondiale a Sănătății: trei teste la 164,7 lei, cinci la 274,5 lei și un test la 54,90 lei. Acestea sunt furnizate de Medimfarm, partener Glovo, și sunt produse de SD Biosensor, iar taxa de livrare pentru fiecare dintre pachetele existente în aplicație este de 19,99 lei. Testele rapide pentru depistarea COVID-19 sunt teste de uz profesional, atât prelevarea probei cât și interpretarea rezultatului ar trebui efectuate de personal medical calificat.

La nivel global, Glovo are acest serviciu în patru țări, Italia, Portugalia, România și Georgia, iar de la introducerea testelor rapide în aplicație au fost livrate peste 6500 de astfel de teste pentru depistarea COVID-19, dintre care peste 4000 doar în România.

Testele rapide pot fi găsite în categoria Pharmacy, sub denumirea „Test Rapid Covid”.

„Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor Glovo, ne-am gândit la partenerierea cu Medimfarm pentru a le oferi celor interesați posibilitatea de a-și realiza teste rapide Covid-19, livrate într-un timp scurt și cu toate măsurile de siguranță respectate.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

Întrebarea Mesei Rotunde cu IHATEPINK: Ce propunere are pentru Alina Eremia, Mimi si Cristina Ich?
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies