Interviu cu dr. Cristina Obreja - dentist renumit in laser dentar

Interviu cu dr. Cristina Obreja - dentist renumit in laser dentar
Citeste mai mult despre: cabinet stomatologic, Stomatolog,
Data: 16 Ianuarie 2020
Intregul concept al clinicii stomatologice Life Dental Spa a fost creat si promovat cu mare succes de catre medicul stomatolog specialist in laser stomatologic, dr. Cristina Obreja.   

Stomatologia holistica este noul refresh adus tratamentelor stomatologi ce clasice, care presupuneau manopere cu freza, dureroase, invazive. Gratie stomatologiei holistice, totul capata un nou sens, procedurile stomatologice fiind mult mai prietenoase si mai usor de suportat de catre pacient, avand multiple beneficii. 

Intr-un schimb de replici, dr. Cristina Obreja a oferit cateva informatii pretioase cu privire la intregul concept Life Dental Spa, incluzand si detalii cu privire la procedurile stomatologice holistice care au adus succes clinicii Life Dental Spa

Prin ce difera tratamentul clasic, stomatologic, fata de cel modern, holistic?

“Holistic” inseamna ca intregul nu este redus la partile sale componente, astfel incat, in cazul nostru, stomatologia holistica trateaza oameni, nu doar dinti. Atunci cand preluam un pacient in tratament, ne asiguram ca acesta primeste pe langa o terapie dentara corecta si recomandari legate de modificarea stilului de viata, alimentatie, igiena, astfel incat, pe termen lung, sa nu se mai confrunte si cu alte probleme dentare ori cu recidive. De asemenea, tratam cu respect corpul uman, folosind manopere cat mai conservative, minim-invazive si materiale cu grad inalt de biocompatibilitate.

Exista vreun risc pe care pacientul si-l asuma atunci cand alege tratamentul cu laserul stomatologic? 

Laserul dentar este folosit tocmai datorita multiplelor sale beneficii, care nu aduc niciun risc asupra procedurilor medicale. Ca sa intelegeti, el este recomandat chiar si pentru tratamentul femeilor insarcinate si al copiilor. 

Am inteles ca atunci cand se urmeaza un tratament stomatologic cu ajutorul laserului nu mai este necesara freza, insa cum ramane cu acele? 

Tratamentul cariilor cu laserul elimina utilizarea neplacutei freze si scade pana la eliminare necesitatea anesteziei. Asadar, fara ace, fara freza, fara durere este deviza Life Dental Spa!

Cum ramane cu durerea? Multi pacienti aleg sa amane vizita la medicul stomatolog din pricina temerii ca tratamentul va fi unul dureros. 

In ceea ce priveste acest aspect, laserul dentar prezinta marele avantaj de a fi nedureros. Acest lucru este posibil deoarece laserul poate fi setat in functie de sensibilitatea pacientului. Atunci cand este utilizat, laserul dentar nu provoaca nicio durere, astfel ca pacientul se poate relaxa pe durata sedintei de tratament, uitand de stresul anesteziei. Bineinteles, atunci cand situatia impune, ca de exemplu atunci cand un pacient are o sensibilitate aparte, se poate realiza si o anestezie, insa actiunea laserului dentar este, in general, nedureroasa. 

O ultima intrebare, laserul dentar poate fi utilizat si in cazul copiilor?

Categoric! Actiunea laserului dentar este recomandata atat adultilor, cat si copiilor. Mai ales in cazul celor mici, laserul dentar este indicat pentru ca nu exista riscul unui accident, in cazul in care copilul face o miscare brusca. Laserul dentar actioneaza numai acolo unde trebuie, astfel ca gingia si mucoasa din jur nu sunt afectate de raza luminoasa. In plus, laserul nu provoaca durere, copii fiind mult mai linistiti pe parcursul tratamentului. 

Clinica stomatologica Life Dental Spa dispune de cei mai bine pregatiti specialisti, oferind tratamente stomatologice cu laserul dentar fara pic de durere! 

Programeaza-te ACUM si beneficiezi de un voucher de 100 ron reducere pentru pacientii noi ai clinicii. Alege stomatologia moderna din cadrul clinicii Life Dental Spa! 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO