Lucian Mândruță: "Coronavirusul pentru egoiști: am să vă dau o veste!"

Lucian Mândruță:  Coronavirusul pentru egoiști: am să vă dau o veste!
Citeste mai mult despre: coronavirus, Facebook, Lucian Mandruta,
Data: 18 Martie 2020
Pentru că multe persoane dau încă sene că nu au înțeles avertizările, Lucian Mândruță a postat pe Facebook un text cu mesaj și cu adresare directă.   

Jurnalistul a scris despre concesințele faptului că nu stăm izolați în casă, în plină epidemie de coronavirus, iar textul se numește "Coronavirusul pentru egoisti".

<Ok, sa zicem ca nu-ti pasa de ceilalti, daca ii infectezi sau nu. Si te plimbi pe strada si daca n-ai treaba, umpli prin supermarket, ma rog, nu feresti pe nimeni de ce-ai putea avea tu.

Am sa-ti dau o veste. Daca acum ai virusul in tine poti sa-l dai si altora.

Din momentul in care l-ai dat, probabil ca tu ai 10 zile pana cand ajungi sa ai simptome, iar cel pe care l-ai infectat are si el … cam la fel.

Dar nu e obligatoriu sa faca boala DUPA tine.

Poate s-o faca inainte.Acum sa-ti mai dau o veste: daca faceti amandoi o forma grava, vei avea nevoie de respirator. Si-aici am o intrebare pentru tine:Ce te faci daca avem doar unul pentru voi doi?Si ce te faci daca el ajunge cu o zi INAINTEA TA?Si trebuie sa stai la coada la respirator, tot asa cum stai acum sa-ti faci provizii pana in 2021?

Exact. Ghinion.

De-aia e bine sa-i feresti pe altii.Nu pentru ca-ti pasa de ei.Ci pentru ca iti pasa extrem de mult de tine! Da. Cu placere.>PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:

FOTO: FACEBOOK LUCIAN MÂNDRUȚĂ
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies