Medicul Adina Alberts a postat pe Facebook o schemă de tratament pentru pacienții care au COVID-19

Medicul Adina Alberts a postat pe Facebook o schemă de tratament pentru pacienții care au COVID-19
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Noiembrie 2020
Data actualizare: 22 Noiembrie 2020
Asociată în ultimul timp cu numele lui Viorel Cataramă, care îi este soț, Adina Alberts este un medic esthetician renumit în țara noastră.

În vârstă de 51 de ani, Adina Alberts a a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1996 și a lucrat timp de nouă ani la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” din București, sub îndrumarea profesorului doctor Ioan Lascăr.

În urmă cu doar câteva zile, doctorul Adina Alberts a postat pe Facebook un mesaj atât pentru medicii de familie, cât și pentru persoanele care au făcut sau vor face COVID-19. Soția lui Viorel Cataramă a făcut publică o schemă de tratament despre care spune că este aprobată de mai mulți medici.

„Dragi colegi, medici de familie! Mă adresez dumneavoastră în mod special acum, pentru că pe umerii dumneavoastră va cădea, în curând, greul acestei pandemii! Trebuie să gestionați prin telefon mii de situații medicale. Trebuie să oferiți explicații, să dați rețete, să acordați atenție și grijă tuturor celor care, din nefericire, se vor infecta cu SARS-CoV-2. Și nu vor fi puțini! Este multă muncă. Trebuie să aveți disponibilitate pentru a spune mereu prezent. Linia întăi se muta încet, încet către dumneavoastră, în cabinetele și pe telefoanele sau laptopurile dumneavoastră. Fac un apel la toleranță și înțelegere. Ca de obicei, eu încerc să ajut! De aceea voi posta mai jos schema clasică de tratament în cazul în care cetățenii au neșansa de a fi testăți pozitiv la SARS-CoV-2. Subliniez, aceste medicamente trebuie luate la indicația medicului dumneavoastră. Marea majoritate a medicilor de familie sunt de acord cu această schemă de tratament”, și-a început doctorul Adina Alberts mesajul.

Iată mai jos tratamentul și întregul mesaj postat de doctorul Adina Alberts pe Facebook:

Dragi colegi, medici de familie! Mă adresez dvs în mod special acum, pentru că pe umerii dvs va cădea, în curând, greul...

Publicată de Dr Adina Alberts pe Vineri, 6 noiembrie 2020

Tratamentul făcut public de Adina Alberts a devenit rapid viral, adunând aproape 3.000 de reacții și aproxiamtiv 2.500 de share-uri.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!