Metrorex introduce plata cu cardul contactless, direct la porțile de acces

Metrorex introduce plata cu cardul contactless, direct la porțile de acces
Citeste mai mult despre: Metrorex, plata calatorie,
Data: 10 Martie 2020
Începând cu 10 martie, cei care călătoresc cu metroul în București pot achiziționa călătorii cu cardul contactless direct la porțile de acces.

Acest sistem a fost implementat de Metrorex cu sprijinul BCR și a fost instalat în 43 de stații de metrou.

Plata se face cu orice card Mastercard sau Visa, emis oriunde în lume, iar prețul unei călătorii rămâne neschimbat, respectv 2,5 lei, fără alte comisioane bancare.

"Sistemul ultra-modern, dezvoltat de Metrorex cu suportul tehnic al BCR este integrat la nivelul fiecărei porți de acces și utilizează tehnologii ce permit ca, atât plata calatoriei, cât și deblocarea porților de acces să fie extrem de rapide.

Modul de utilizare este foarte simplu: călatorii trebuie să apropie de semnul contactless existent la nivelul porții de acces orice card bancar sau dispozitiv electronic (card fizic, telefon sau ceas inteligent) contactless de tip Mastercard sau VISA, indiferent de banca emitentă, după care vor primi mesajul de “Acces liber”, potrivit Metrorex.

În cazul în care, călătorul dorește să achite mai multe intrări cu același card, începând cu a doua tranzacție, trebuie să apese tasta "+" de pe ecranul turnichetului și apoi să apropie cardul.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies