Moneda pe care trebuie să o ai neapărat în buzunar în noaptea de Revelion. Vei avea un an bogat, plin de noroc

Moneda pe care trebuie să o ai neapărat în buzunar în noaptea de Revelion. Vei avea un an bogat, plin de noroc
Citeste mai mult despre: traditii anul nou, moneda anul nou,
Data publicarii: 26 Decembrie 2022
Data actualizare: 26 Decembrie 2022
Revelionul, celebrat în fiecare an pe 31 decembrie, este o sărbătoare plină de semnificații și tradiții. Se spune că trecerea dintre ani este un bun moment de analiză și ar trebui să ne îndreptăm spre anul ce vine cu speranță și optimism pentru a atrage armonia, dragostea și prosperitatea în viața noastră. 

Anul Nou aduce cu el o serie de datini și superstiții de care ar trebui să ținem cont pentru a avea un an prosper, cu bunăstare. 

Potrivit tradiției, în noaptea dintre ani, este bine să avem la noi diferite obiecte pentru a atrage norocul în viața noastră. Se spune că de Revelion este bine să ai ceva nou, ceva vechi și ceva roșu. Roșul este culoarea care simbolizează bucuria, dragostea și belșugul. 

De asemenea, de Anul Nou, este bine să pui în casa un calendar cu noul an, chiar înainte de ora 24.00. Astfel, vei întâmpina viitorul cu bucurie și optimism.

Totodată, de Revelion este bine să ai în buzunar o monedă din argint sau orice alt metal prețios pentru a atrage bogația în viața ta. Aceasta trebuie pusă în paharul cu șampanie cu care vei ciocni la miezul nopții. După ce trece Revelionul, este bine să păstrezi această monedă în portofel ca să îți meargă bine tot anul. 

Prosperitate vei atrage în viața ta și dacă mănânci 12 boabe de struguri la miezul nopții. Așa vei avea un bogat și sănătate. 

Foto: shutterstock.com
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!