Motivul pentru care o femeie din Iași nu mai are voie să facă videochat 2 ani! Ce i-a făcut unui francez

Motivul pentru care o femeie din Iași nu mai are voie să facă videochat 2 ani! Ce i-a făcut unui francez
Citeste mai mult despre: romanca, francez, videochat,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Noiembrie 2021
Data actualizare: 28 Noiembrie 2021
Iulia, o tânără din Iași care practica videochat-ul, s-a ales cu o pedeapsă pe care nu o va uita prea curând, din cauza unor decizii greșite pe care le-a luat în ultimii ani.

Potrivit presei locale, femeia l-a șantajat pe un client din Franța, care o urmărea în mediul online încă din anul 2018. După ce i-a plătit mai multe sume de bani tinerei, bărbatul a decis să renunțe la acest obicei. Doar că, între timp, el îi trimisese nu doar bani Iuliei, ci și câteva poze în care apare gol, în ipostaze compromițătoare.

În anul 2019, după mai multe luni în care francezul nu a mai vorbit deloc cu tânăra din Iași, femeia l-a contactat și l-a amenințat că va posta în mediul online fotografiile cu el, dacă nu îi va trimite 300 de euro. Mai mult decât atât, ea i-a spus că pozele vor ajunge și la tatăl bărbatului.

Speriat, francezul i-a trimis suma cerută, însă românca a mers și mai departe: în următoarele zile i-a cerut zilnic încă alte câteva sute de euro! „Ştiu ce am promis, însă pentru tine 200 de euro nu înseamnă nimic. Deci vreau să înţelegi că am nevoie de 200 de euro în plus, pentru că sunt într-o mare încurcătură şi pun pariu că nu ai vrea să fii şi tu. Încerc să fiu drăguţă, însă dacă nu îmi rezolv problema, mă voi super supăra şi voi vorbi cu toată lumea”, i-ar fi spus românca.

Până la urmă, bărbatul din Franța nu a mai cedat șantajului și s-a plâns autorităților, iar procesul pe care l-a deschis s-a încheiat zilele trecute. Astfel, românca a primit o pedeapsă de 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare, dar și interdicția de a mai practica videochat-ul timp de doi ani.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!