Noi detalii despre telefoanele Iphone12! Când se lansează, la ce preț și ce promit?

Noi detalii despre telefoanele Iphone12! Când se lansează, la ce preț și ce promit?
Citeste mai mult despre: iPhone, iPhone12 Pro, lansare, pret,
Data: 12 Mai 2020
IPhone SE 2020 este cel mai recent dispozitiv care s-a alăturat gamei de smartphone-uri Apple, dar nu este singurul telefon din gama iPhone pe care îl așteptăm să-l vedem anul acesta. 
IPhone 12 se pregătește și sunt așteptate patru telefoane noi din această serie toamnă. Potrivit tomsguide, telefoanele din seria Iphone 12 ar trebui să fie dispozitivele cu cel mai mare upgrade din ultimii ani.
 
În plus, telefoanele din seria IPhone 12 vor fi probabil primele dispozitive Apple care acceptă rețelele 5G. 
 
Se prefigurează un design complet nou pentru iPhone 12, iar jurnalistul Max Weinbach a publicat pe contul său de Twitter o previzualizare a viitorului telefon. 

 

Citește și


 

În plus, Max Weinbach, care citează surse anonime din cadrul Apple,  spune că cel puțin unul din modelele seriei iPhone 12, cel mai probabil versiunea Pro, va trece la un ecran ProMotion cu o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Potrivit profit.ro, schimbarea automată a ratei de reîmprospătare a ecranului este importantă din punctul de vedere al autonomie, deoarece modul cu 120Hz consumă mai multă energie. Telefonul va schimba automat rata de reîmprospătare de la 60Hz la 120Hz și invers în funcție de conținutul afișat. Este posibil ca pentru filme și jocuri să fie activat modul cu 120Hz, în timp ce pentru restul activităților să fie folosit modul standard.

 
Mai avem câteva luni până următoarea lansare a noului iPhone și se pot schimba foarte multe, începând chiar cu data la care va apărea pe piață. 
 
Potrivit Tomsguide,  prețul unui iphone 12 va fi intre 649 și 749 de dolari (cu încă o sută de dolari în plus pentru versiunea Max), iar iPhone12 Pro va avea prețuri cuprinse între 999$ și 1, 299$ și poate ajunge până la 1, 399$ pentru iPhone 12 Pro Max.

Puteți vedea în diagrama de mai jos datele principale ale noilor telefoane, așa cum le prezintă Tomsguide (cu mențiunea că anumite informații se pot schimba până la lansare).


PE PRO TV PLUS AI "VIAȚA BATE VLOGUL", SEZONUL 2 


FOTO: TOMSGUIDE/SHUTTERSTOCK

FULLSCREEN
Noi detalii despre Iphone12 Pro, versiunea de top a seriei! Când se lansează, la ce preț și ce promite?
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies