O femeie care a furat un telefon din Costinești a devenit virală pe internet! Cum a fost filmată

O femeie care a furat un telefon din Costinești a devenit virală pe internet! Cum a fost filmată
Citeste mai mult despre: Costinesti, cabina de proba,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 16 August 2022
Data actualizare: 16 August 2022
O întâmplare petrecută zilele trecute în Costinești a devenit virală pe internet, după ce o femeie a vrut să facă dreptate pentru iubitul ei.

Din câte se pare, bărbatul a mers în cabina de probă a unui magazin, însă și-a uitat acolo telefonul mobil, iar după el a intrat femeie care a furat aparatul smart. Însă tânăra nu se aștepta să fie filmată!

„Bună ziua! Ieri, prietenul meu și-a uitat telefonul în cabina de probă și femeia de mai jos a luat telefonul. Femeia era împreună cu un copil (cel de mai jos) și cu o altă femeie blondă. Orice informație este binevenită. Dacă nu va returna telefonul în 24 de ore, vom contacta poliția. Mulțumesc”, a scris pe un grup de Facebook iubita păgubitului.

Una dintre persoanele care a văzut postarea de pe celebra rețea de socializare a avut un comentariu amuzant: „Și ce era de făcut, voiai să-l lase acolo și să rămână cabina ocupată?”. Iar iubita bărbatului care a rămas fără telefon mobil nu a spus încă dacă a recuperat aparatul smart.

Vezi și: Sunt celebru, scoate-mă de aici! - Primele imagini din junglă: Ce se va întâmpla în cel mai așteptat show al toamnei
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies