Orașul în care autoritățile au transformat vagoanele de tren în spitale pentru pacienții cu COVID-19

Orașul în care autoritățile au transformat vagoanele de tren în spitale pentru pacienții cu COVID-19
Sursa FOTO: Shutterstock
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Iunie 2020
Data actualizare: 15 Iunie 2020
În ultimele zile, în India au fost confirmate peste 2000 de cazuri noi de COVID-19. 

Puse în față unei astfel de situații delicate, autoritățile au decis ca aproximativ 8000 de paturi să fie amplasate în 500 de vagoane ale căilor ferate indiene, anunță agenţia DPA. 

Măsura a fost luată după ce spitalele din capitala New Delhi au rămas fără paturi disponibile. 

New Delhi are o populație de 20 de milioane de locuitori și este unul dintre principale de focare de coronavirus de pe teritoriul Indiei. Printre zonele grav afectate se numără și Mumbai și Ahmedabad. 


Sursa FOTO: Shutterstock


Conform informațiilor furnizate de autorități, în New Delhi, numărul îmbolnăvirilor se apropie de 40 000 (38.958), iar rapoartele oficile anunță că vor urma noi valuri de creștere accelerată. 

Guvernul local din New Delhi își propune ca în perioada următoare sa transforme în spitale și alte clădiri, printre acestea numărându-se centre de festivități și hoteluri. Autoritățile speră ca prin această decizie să aibă disponibile încă aproximativ 20.000 de paturi. Vezi și: Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”  • Sursa FOTO: ShutterstockVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies