(P) 10 lucruri cool pe care le poți printa folosind o imprimantă 3D

(P) 10 lucruri cool pe care le poți printa folosind o imprimantă 3D
Autor: Maria Rusu
Data: 28 Septembrie 2020
Printarea 3D este un nou tip de imprimare prin care se pot crea obiecte finite sau părți de obiecte prin intermediul unor filamente imprimanta 3d. Ai putea crede că imprimarea 3D a apărut recent pe piață, dar de fapt lucrurile stau complet diferit. 

Deși a devenit vizibilă în spațiul public abia acum câțiva ani, de fapt printarea 3D care mai este numită și fabricarea aditivată a fost descoperită acum mai mult de 50 ani. 

Produsele printate prin intermediul imprimantei 3D sunt din ce în ce mai populare și sunt folosite în cele mai variate domenii. Dacă n-ai idee la ce poți folosi o astfel de imprimantă, îți vom arăta 10 produse despre care este posibil să nu știi că au fost obținute prin printare 3D la imprimanta 3d de pe printam3d.ro.

  1. Lampă LED – de ce să o cumperi, când o poți printa? Nu există nicio diferență între cele două produse, doar modul de construcție.
  2. Chitară – dacă ți-ai dorit dintotdeauna o chitară și nu ai avut posibilitatea de a achiziționa una, acum poți să o printezi la costuri poate mai mici.
  3. Lacăt cu cifru – Lacătele cu cifru sunt utile întotdeauna. Acum poți să printezi câte vrei.
  4. Capac de obiectiv foto – dacă ești un fotograf pasionat de fotografii, știi foarte bine cât de ușor și de des se pierd capacele de obiectiv foto.
  5. Suport de zaruri pliabil – Dacă vrei să aduci ceva personalizat în sesiunile de joc, acest suport de zaruri este exact ce ai nevoie.
  6. Clichete – Fiecare locuință are un număr mare de cabluri care de cele mai multe ori stau încâlcite sau răsfirate prin cameră. Clichetul le va aduna și te va ajuta din punct de vedere estetic.
  7. Portofel subțire pentru cardurile de credit – dacă apeși pe spatele acestui portofel vei vedea cum până la 5 carduri ies afară.
  8. Suport pentru bețișoarele de urechi din bumbac și dischete demachiante – prin intermediul printării 3D îți poți ține locuința organizată și curată.
  9. Suport cană de cafea pentru bicicletă – Te poți bucura de ambele în același timp.
  10. Suport de perete pentru discuri de vinil – prin printarea acestui obiect îți poți ține într-un loc special discurile de vinil favorite. De asemenea, le vei avea mereu la îndemână cu acest suport care are și rol estetic.

Dacă vrei să afli mai multe detalii, dar și să testezi printarea 3D, Imake3d este numele pe care trebuie să-l știi. În țara noastră, acesta este primul reseller care deține un magazin de prezentare în capitală. Se află pe piața locală din 2015, dar are activitate în printarea 3D din 2016. Imake3D se diferențiază de alte companii prin faptul că deține o vastă experiență pe care o oferă clienților sub formă de servicii de consultanță. Consultanța vizează achiziționarea de imprimante 3D, scanere, consumabile și accesorii 3D.  

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies