(P) 5 accesorii necesare în orice birou

(P) 5 accesorii necesare în orice birou
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 08 Mai 2020
Data actualizare: 08 Mai 2020
Orice amenajare începe cu un proiect bine pus la punct, inclusiv amenajarea unui birou. Fie că este vorba despre biroul de acasă, fie că este vorba despre biroul de la serviciu, productivitatea și confortul depind foarte mult de felul în care biroul este organizat.

Petrecem foarte mult timp la birou, adesea depășim programul de opt ore pe zi, astfel că avem nevoie de elemente care să ne facă lucrul cât mai plăcut. Biroului de serviciu, pe care îl primim gata amenajat, îi putem adăuga elemente care să ne reprezinte și să ne facă să ne simțim confortabil. Pentru mai multă inspirație click aici.

Ține cont de trei repere când îți amenajezi biroul - organizare, eficiență, estetică - și vei amenaja o ambianță în care vei petrece cu drag timpul de lucru. În cele ce urmează îți vom prezenta cinci accesorii care te vor ajuta să fii mai eficient la birou.

 

Panouri perforate

Panourile perforate sunt foarte practice într-un birou, pentru că te ajută să-ți organizezi mai bine lucrurile și ocupă foarte puțin spațiu. Dacă dispui de un perete gol, montează un panou perforat, apoi folosește cârlige sau chiar benzi elastice pentru a susține suportul de pixuri și rechizite, foarfeca, sfoara, calendarul, diverse acte sau fotografii cu cei dragi.   

 

Suport lombar pentru scaun

Pentru că munca de birou te obligă să stai așezat multe ore, trebuie să acorzi atenție posturii. Suportul lombar pentru scaun te ajută să îți menții poziția corectă a corpului, se adaptează perfect formei spatelui și menține coloana în poziția corectă. 


Suport de telefon pentru birou

Munca de birou implică și utilizarea frecventă a telefonului mobil sau tabletei, așa că un alt accesoriu util poate fi un suport pentru astfel de gadgeturi. Poți alege un singur suport atât pentru telefon, cât și pentru tabletă, ca să salvezi spațiu pe birou și să ai mereu acces facil la dispozitivele tale mobile, păstrându-le în siguranță. 

 

Bibliorafturi

Bibliorafturile sunt accesorii utile și nelipsite din orice birou. Te ajută să protejezi documentele importante, să le organizezi și să le găsești ușor.  Bibliorafturile sunt destul de voluminoase - pot conține dosare pentru un an întreg - așa că ar fi bine să ai și un raft gol pe care să le așezi. 

 

Suport pentru instrumentele de scris

Fără suporturi pentru instrumente de scris ți-ar fi imposibil să găsești un pix când trebuie să notezi rapid o informație importantă. Poți achiziționa unele din magazinele de specialitate sau le poți face singur din diverse recipiente pe care nu le mai folosești. Suporturile handmade pentru creioane și alte instrumente de scris sunt la modă și pot completa ambianța într-o manieră personală.

Biroul este locul în care foarte multe proiecte importante iau amploare și se concretizează în succese pe care le vei purta în amintire toată viața, așa că încearcă să-l faci să arate pe măsură și nu uita că o bună organizare a acestuia conduce la mai multă productivitate.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies