(P) 5 moduri în care să îţi accesorizezi maşina

(P) 5 moduri în care să îţi accesorizezi maşina
Autor: Maria Rusu
Data: 30 Martie 2020
Automobilele de serie sunt gândite să acopere cele mai elementare nevoi ale clasei în care au fost construite. Pentru orice plus de confort, va trebui să improvizezi.

Din fericire, există o mulţime de accesorii care se potrivesc oricărui model de maşină, menite să-ţi facă deplasarea mai plăcută şi să îmbunătăţească aspectul fizic interior şi exterior al vehiculului.

Spaţiu de depozitare bine organizat

Pentru cei mai mulţi şoferi, maşina personală se transformă de foarte multe ori într-un spaţiu de depozitare pe roţi. Dacă ai o afacere care implică transportul unor unelte, instrumente sau altfel de obiecte cu ajutorul automobilului, acestea trebuie să ajungă în siguranţă la destinaţie, ca să-ţi fie de folos. Pentru o mai bună depozitare, între primele achiziţii trebuie să fie un covor pentru portbagaj. Vei reuşi astfel să protejezi atât mocheta portbagajului, cât şi obiectele transportate în siguranţă.

Aparatură de supraveghere video

În special în marile oraşe, traficul rutier este o adevărată aventură. În cazul a numeroase accidente, şoferii implicaţi nu se pun de acord cu privire la stabilirea vinovăţiei. În plus, există şi multe cazuri când şoferii pur şi simplu fug de la faţa accidentului. Astfel de cazuri se soluţionează simplu cu ajutorul unei camere de supraveghere montate pe bord. Aparatele de calitate înregistrează şi în timp ce maşina staţionează şi pot surprinde imagini preţioase. În cazul unei tamponări, investiţia într-un astfel de gadget te poate ajuta să economiseşti bani de reparaţii, dar şi să scuteşti timpul pierdut la biroul poliţiei rutiere pentru elucidarea împrejurărilor în care s-a petrecut.

Un set de huse nu doar acoperă scaunele

Multă vreme husele auto aveau exclusiv rolul de a proteja materialul textil al scaunelor şi canapelei auto. Odată cu evoluţia pieţei dedicate accesoriilor, au apărut huse cu multiple funcţii, cum ar fi încălzirea pe timp de iarnă sau masajul ergonomic. Din punct de vedere estetic, ai de ales dintr-o gamă variată de texturi şi cromatici, care trebuie să se potrivească atât cu interiorul, cât şi cu exteriorul maşinii. De asemenea, husele trebuie să fie comode, pentru a oferi un plus de confort.

Protecţie împotriva razelor soarelui

În zilele toride de vară, razele soarelui pot pătrunde prin geamurile simple ale automobilului, provocând disconfort pasagerilor. În cazul petrecerii unei perioade mai lungi în trafic, ultravioletele pot fi periculoase, în special pentru copii. Toate acestea pot fi prevenite prin acoperirea geamurilor cu soluţie de ionizare, cu folie reflectorizantă sau cu perdele dedicate. Atenţie la reglementările legale în acest domeniu, există anumite norme ce trebuie îndeplinite de astfel de produse pentru a fi omologate de autorităţi. Pe lângă funcţionalitatea practică de respingere a razelor soarelui, vei avea parte şi de un mare plus la capitolul estetică, geamurile fumurii îmbunătăţind aspectul maşinii. Totodată, oricine îşi doreşte un pic de discreţie în propriul automobil, ferit de privirile curioase ale pietonilor sau celorlalţi participanţi la trafic.

Apelează la un centru de detailing

Dacă nu eşti hotărât cu privire la îmbunătăţirile estetice, practice şi de confort ale maşinii tale, poţi apela la sfatul unor specialişti. Aceştia îţi prezintă cele mai bune soluţii pentru maşina ta, îţi comandă accesoriile necesare şi îţi asigură şi montajul. Varianta este mai costisitoare, însă ai garanţia unei manopere de calitate şi a unui aspect pe măsură.

Personalizarea maşinii arată atenţia pe care o acorzi pentru îngrijirea ei. Rolul accesoriilor este de a spori confortul în timpul petrecut la volan sau ca pasager, dar şi de a îmbunătăţi utilitatea în habitaclul maşinii. Dacă doreşti ca acesta să fie un proiect personal, ai o mulţime de surse electronice pentru inspiraţie. Dacă apelezi la ajutorul unor profesionişti, aceştia îţi vor propune cele mai bune soluţii potrivite pentru automobilul şi nevoile tale cotidiene.

FULLSCREEN
(P) 5 moduri în care să îţi accesorizezi maşina
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO