(P) 5 motive pentru care ai nevoie de un colțar în sufragerie

(P) 5 motive pentru care ai nevoie de un colțar în sufragerie
Data: 26 Iunie 2020
Canapeaua în formă de L, denumită și colțar, este una dintre piesele de mobilier care au rezistat, cu brio, trecerii timpului. 

Popularitatea sa nu scade deloc, în timp ce altele par să fi căzut printre pernele ei confortabile, pentru a fi uitate. Vrei să știi de ce colțarul este atât de recomandat pentru mobilarea unei sufragerii? Atunci ai ajuns unde trebuie, pentru că urmează să afli cinci motive pentru care ai nevoie de o canapea de colț în livingul tău!

Confort sporit în timpul zilei

Unul dintre motivele principale pentru care canapelele de tip colțar sunt atât de grozave este faptul că permit mai multor persoane să se întindă și să se relaxeze în același timp.

Sunt perfecte, astfel, pentru o seară între prieteni sau weekenduri petrecute în familie. Dispunerea în formă de L creează o poziționare incluzivă, astfel încât oamenii pot conversa cu ușurință, fiindcă nu sunt așezați în linie.

Somn odihnitor în timpul nopții

Spre deosebire de canapelele extensibile clasice, un colțar de living extensibil se transformă într-un pat mult mai comod.

Prezența lateralei asigură o lungime asemănătoare paturilor king size, astfel că somnul într-o astfel de canapea va fi mult mai dulce și mai odihnitor.

Alege un producător de mobilă care lucrează cu materiale rezistente și care oferă un plus de confort. Astfel, te asiguri că sufrageria ta se poate transforma, la nevoie, într-o cameră de oaspeți primitoare, cu un pat super confortabil.

Este un excelent separator de zone în planuri open-space

Amplasarea unei canapele-colțar în living este o modalitate practică prin care poți crea zone diferite într-un living proiectat ca spațiu deschis.

Delimitează sufrageria de bucătăria open-space prin simpla așezare a colțarului cu spatele la bucătărie, pe latura lungă. Poți obține o zonă de relaxare confortabilă dacă adaugi o masă laterală sau o piesă de mobilier, în continuarea laturii scurte a canapelei.

Un covor va închega întregul perimetru, astfel că în restul camerei poți amenaja un loc pentru luarea mesei, un birou sau spațiu de joacă pentru cei mici.

Economisești bani

Deși afirmația poate părea incredibilă, o canapea de colț poate fi soluția salvatoare pentru bugetul tău. În amenajarea livingului, decât să cumperi clasicul set de canapea și două fotolii, ia în considerare varianta colțarului.

Această achiziție îți va oferi aceeași capacitate de locuri, dar la un preț mai mic decât în cazul setului mai sus menționat! Iar, cu bugetul rămas, poți achiziționa perne decorative și pături călduroase, care să facă din simplul stat pe canapea, în fața TV-ului, un adevărat moment de relaxare.

Se adaptează oricărui stil de amenajare

O canapea de tip colțar poate fi inclusă, cu brio, în orice stil de amenajare. Ai de ales între modele fixe sau extensibile, în funcție de nevoile casei tale.

Optează pentru un design simplu, în linii drepte și nuanțe neutre, pentru un living minimalist. Dacă, în sufrageria ta, vrei să creezi o atmosferă caldă și intimă, alege un model cu perne pufoase și print colorat. Un colțar din piele, cu spătar înalt este o idee excelentă pentru o încăpere amenajată în stil retro.

Așadar, dacă vrei să ai parte de toate avantajele descrise, consultă un ghid care te învață cum alegi colțarul de living perfect pentru nevoile casei tale. Apoi nu mai rămâne decât să te hotărăști asupra modelului și să aștepți cu entuziasm livrarea, ca să te poți bucura de un alt nivel de confort! 
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO