(P) 6 moduri inedite prin care fototapetul schimbă decorul interior

(P) 6 moduri inedite prin care fototapetul schimbă decorul interior
Data: 02 Iulie 2020
De-a lungul timpului, design-ul interior a luat diferite forme, generând astfel o mulțime de stiluri de decor.

Printre cele mai întâlnite stiluri amintim: stilul clasic, stilul modern, decorul contemporan, cel industrial, mediteranean, minimalist, scandinav, romantic, rustic, vintage, retro, boem, shabby chic dar lista nu se oprește aici.

Una dintre inovațiile momentului în ceea ce privește modul de decorare a pereților este fototapetul. Acesta vine la pachet cu o serie de avantaje, însă esențial este faptul că are capacitatea de a transforma total orice încăpere. Printre avantaje ar mai trebui menționată și investiția mică de care este nevoie pentru o renovare de acest fel, faptul că poate fi aplicat extrem de ușor de către oricine, se lipește cu ușurință pe suprafețele plane cu ajutorul unui adeziv special.

Magazinul online Deco Perete își încântă clienții cu o colecție impresionantă de fototapete cu ajutorul cărora pot crea spații de vis, parcă desprinse dintr-o altă dimensiune.

În continuare vor fi exemplificate 6 moduri prin care se poate schimba decorul unei încăperi cu ajutorul fototapetului.

1. Living-ul perfect unde stau oaspeții

Living-ul este camera în care de obicei au acces cei care ne calcă pragul casei. Este camera unde totul trebuie să fie gândit în cel mai mic detaliu. În funcție de stilul de decor, magazinul Deco Perete deține un număr mare de modele din care se poate alege. Pentru un maxim de efect, este ideal fototapetul 3D cu forme geometrice precum Triunghiuri Pastelate.

2. Un dormitor relaxant

Locul unde de obicei petrecem cea mai mare parte a timpului ar trebui să fie oaza noastră de liniște și relaxare. Magazinul deco-perete.ro vine cu soluții pentru transformarea dormitorului: fototapete cu peisaje de tot felul, cu flori, cu diverse arhitecturi, cu texturi naturale și multe altele. Important este ca fiecare să aleagă imaginea care să îl ducă într-o stare de relaxare și meditație.

3. O bucătărie cochetă

Putem da viață unei bucătării banale printr-un fototapet cu imaginea unei cești de cafea imense. Sau putem opta pentru culori vii cu fototapetul ce redă felii de citrice care atrag orice privire, așa cum este Felia de portocala.

4. Baia modernă

Chiar și baia își poate schimba aspectul cu ajutorul fototapetului. Deco Perete ne propune variante precum imagini din natură (Un colț din natură, Flori de măr, Paradis subacvatic), modele florale (Trandafiri Moss) sau chiar imagini ce dau ideea de perete făcut din piatră (Piatră de rău, Ambră neagră, Perete din cărămidă albă).

5. Un dormitor de poveste pentru copii

Copiii merită să aibă o cameră a lor, unde personajele de poveste și cele din desenele animate creează un decor tipic unei lumi imaginare. Putem opta pentru fototapete ce înfățișează personaje Disney, modele graffiti, imagini din filmul Star Wars sau pur și simplu pe cele ce redau animalele preferate în cele mai mici detalii. Magazinul Deco Perete are în ofertă fototapete pentru fetițe, băieței sau universale. O altă variantă ar fi un tapet copii mai simplu, cu motive generale, cum ar fi cel de colorat.

6.      O idee inedită - fototapetul pentru tavan

Ideea de e decora tavanul cu un fototapet de pe site-ul deco-perete.ro este cu adevărat ceva altfel, o idee originală și inedită pe care nu avem ocazia să o vedem la tot pasul. Fie optăm pentru un cer înstelat sau unul senin, vom găsi suficiente modele dintre care să alegem.

Așadar, opțiunile sunt dintre cele mai diverse și magazinul online Deco Perete ni le oferă pe toate cele enumerate mai sus. Nu trebuie decât să accesăm site-ul oficial al acestuia și să lăsăm imaginația să aleagă pentru noi.

FULLSCREEN
(P) 6 moduri inedite prin care fototapetul schimbă decorul interior
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies