(P) 7 tendințe în bijuterii pentru sezonul iarnă-primăvară

(P) 7 tendințe în bijuterii pentru sezonul iarnă-primăvară
Data: 18 Decembrie 2020
Piesele vestimentare ale momentului trebuie să fie accesorizate cu cele mai deosebite bijuterii.

Indiferent de sezon, accesoriile sunt cele care ne definitivează look-ul, iar tendințele pe care le urmăm ne pot ajuta să ne completăm ținuta într-un mod cât mai elegant și actual. Totuși, odată cu venirea anotimpului rece trendurile arată un impuls în privința atitudinii. Alegerea bijuteriilor nu trebuie făcută la întâmplare, mai ales că o piesă nepotrivită îți poate transforma întregul aspect. Cascade de bijuterii fermecătoare, accente industriale, piese glamour sau obiecte realizate din metale prețioase strălucitoare, este timpul să trecem în revistă cele mai interesante tendințe propuse de designeri.

1. Bijuterii supradimensionate

Nu doar hainele în volum XXL sunt la modă de câteva sezoane încoace, ci și bijuteriile voluminoase au devenit preferatele stiliștilor. Fie că vorbim de coliere, inele sau brățări, sunt în mare vogă accesoriile masive. În cazul în care nu te gândești să-ți schimbi prea mult garderoba în sezonul rece, poți să-i oferi un aer proaspăt adăugând câteva bijuterii XXL. Se vor asorta de minune cu articolele groase din lână și tweed. Totodată, se păstrează și moda unui singur cercel supradimensionat. Aceasta este una dintre cele mai fancy tendințe ale sezonului de iarnă-primăvară.

2. Accesorii atemporale

În ultimii ani, atenția noastră a fost îndreptată spre aurul alb, însă în prezent asistăm și la revenirea aurului galben datorită cererii de bijuterii vintage. Acest metal prețios oferă o explozie de modele spectaculoase și rafinate, iar la acest trend este interesant faptul că se găsesc accesorii unice, antique, care au un aspect artizanal. Poți opta pentru servicii de amanet aur dacă îți dorești să intri în posesia unor piese statement, vintage, care să aibă un aspect învechit și o nuanță de auriu închis. La casele de amanet există o gamă variată de bijuterii din aur deoarece aceste centre primesc astfel de bijuterii ca garanție pentru împrumuturi, dar le și achiziționează de la persoanele care vor să le vândă direct pentru a obține ceva bani pe obiectele lor valoroase.

3. Perle pe lanțuri

La fel ca și bijuteriile din aur și perlele sunt considerate atemporale. Însă, una dintre tendințe face referire la combinația dintre lanțurile industriale și perlele delicate. Vorbim de un trend contradictoriu și neobișnuit, dar care totodată reușește să atragă atenția asupra unei ținute. O asociere inedită o reprezintă și lanțurile de aur luxuriante combinate cu grațioasele perle, care dau un aspect unic unor bijuterii ce depășesc frumusețea clasică.

4. Piese în culori vibrante

Cu toate că ne-am obișnuit ca sezonul cald să fie cel în care se poartă bijuterii colorate, iată că stiliștii ne propun accesorii în nuanțe vibrante, în contrast cu tonurile reci ce caracterizează de obicei garderoba de iarnă-primăvară. Așadar, îndrăznește să porți bijuterii cât mai colorate, chiar și într-un mix de două sau trei culori. Dacă preferi ținutele neutre, uni ori fără imprimeu, accesoriile în mai multe nuanțe vor aduce un aer vesel și fresh imaginii tale, mai ales că poți folosi aproape orice bijuterie din sezonul cald care să ofere un plus de culoare ținutelor tale.

5. Chokere solide

Chokerele reprezintă una dintre tendințele sezoanelor trecute, doar că în prezent au devenit mult mai solide, fine și strălucitoare. Sunt de preferat piesele cu design texturat și fermecător, care pot oferi o notă dramatică și misterioasă chiar și celui mai basic outfit. De exemplu, poți opta pentru chokere răsucite din metal auriu sau argintiu ca să obții o ținută modernă, chunky choker.

6. Brățări masive

Aceste accesorii pot face o combinație extrem de reușită cu chokerele. Se remarcă brățările din argint lucios, cele cu formă boemă, aspect dramatic sau aer luxos, toate în aceleași dimensiuni exagerate.

7. Bijuterii tubulare

Sunt spectaculoase și elegante prin simplitatea lor și se integrează perfect în orice outfit. Accesoriile tubulare oferă dinamism și vizibilitate ținutelor din sezonul rece. Este vorba despre un trend foarte versatil, pe care îl poți introduce în scenă ținând cont doar de imaginația ta.

În sezonul iarnă-primăvară garderoba noastră este mai puțin bogată în imprimeuri și culori. Însă, chiar dacă vremea de afară este mohorâtă și hainele sunt pe măsură poți să aduci un aer șic și modern ținutelor prin adăugarea celor mai în vogă bijuterii. Sunt în tendințe cele mai interesante combinații și accesorii, foarte variate, așa că fără îndoială vor fi acoperite toate gusturile!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies