(P) 7th Heaven te ajută să te bucuri de Halloween

(P) 7th Heaven te ajută să te bucuri de Halloween
Autor: Maria Rusu
Data: 30 Octombrie 2020
7th Heaven, un brand cunoscut deja pe piața românească pentru măștile de față și de corp cu ingrediente naturale, te ajută să te bucuri de Halloween altfel în 2020. Brandul s-a parteneriat cu revista online Flawless.ro și a provocat 10 bloggers să testeze cele mai cunoscute măști din portofoliul companiei, dar și să experimenteze cu noi idei referitoare la petrecerea de Halloween. 

Brandul le-a încurajat să renunțe la măștile sociale, pentru un plus de autenticitate, și să testeze măști faciale, dar și măști de carnaval și accesorii spectaculoase.

7th Heaven este mai mult decât un brand care îți oferă o simplă mască de față ideală pentru tipul tău de ten. Compania și-a propus să aducă pe piața românească tratamente de înfrumusețare pentru față, păr și picioare create de specialiști, pe bază de ingrediente naturale eficiente pentru fiecare tip de ten. 7th Heaven sărbătorește diversitatea prin crearea unor măști faciale și tratamente de inspirație tradițională, din toate colțurile lumii, toate foarte ușor de utilizat în era vitezei.

De peste 30 de ani, 7th Heaven luptă împotriva testării produselor cosmetice pe animale. Toate produsele sunt acreditate cruelty free, pentru că acest brand știe că frumusețea începe din interior. Asta înseamnă dragoste și grijă pentru noi înșine, dar și pentru mediul din care facem parte. Tratamentele 7th Heaven au fost create pentru a oferi tuturor utilizatorilor ocazia de a-și trata pielea cu dragoste și grijă, rapid, ușor și convenabil.

Ideală toamna, când ne pregătim de Halloween party sau pur și simplu de perioada premergătoare sărbătorilor, o mască 7th Heaven este mai mult decât un moment de relaxare. În funcție de variantă, masca aleasă poate fi ideală pentru femei, dar și pentru bărbați, pentru diferite tipuri de ten, dar și pentru diferite zone ale corpului. 

Toamna asta, 7th Heaven te ajută și pe tine să sărbătorești viața, frumusețea și diversitatea, de Halloween și nu numai!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies