• PRO TV
  • (P) 8 filme pe care nu trebuie să le ratezi în 2021

(P) 8 filme pe care nu trebuie să le ratezi în 2021

(P) 8 filme pe care nu trebuie să le ratezi în 2021

Indiferent ce gen de filme preferi, 2021 se anunță a fi un an foarte interesant, cu multe lansări așteptate de fani.

Iată 8 dintre cele mai așteptate filme pe care nu trebuie să le ratezi în 2021:

1. Top Gun: Maverick - Tom Cruise se întoarce în rolul căpitanului Pete "Maver-ick" Mitchell", iar în acest film va fi un instructor de zbor care își pregătește subal-ternii pentru o misiune dificilă. Pe lângă Tom Cruise, și Val Kilmer își va păstra ro-lul din filmul apărut în urma cu aproape 35 de ani și va fi amiralul Tom "Iceman" Kazansky. Din distribuție mai fac parte Miles Teller, Jennifer Connelly și Jon Hamm. Top Gun: Maverick a avut un buget de 152 de milioane de dolari și se an-ticipează un succes major la box office, mai ales că fanii sunt nerăbdători de mult timp să vadă această continuare. Regizor va fi Joseph Kosinski, care a mai avut același rol și în Oblivion (2013) și Only the Brave (2017).

2. Nomadland - Acest film se anunță a fi una dintre marile surprize ale anului 2021 în industria cinematografică. Lansarea pentru public va avea loc pe 19 februarie 2021, dar Nomadland a fost prezent deja la mai multe festivaluri importante, pre-cum cele de la Veneția și Toronto, unde a câștigat marile premii. În plus, No-madland este și principalul favorit la câștigarea premiului acordat pentru cel mai bun film al anului la Oscar 2021, potrivit cotelor publicate pe www.888sport.ro. Cota Nomadlan este 3.00, ceea ce este oarecum surprinzător, ținând cont că acest film a avut un buget ce variază între 4 și 6 milioane de dolari. Nomadland prezintă povestea lui Fern, o vârstnică rămasă fără tot ce avea în timpul Marii Recesiuni, care își caută un nou drum în viață într-un van.

3. Eternals - Lansarea acestui film din Universul Marvel este programată pentru data de 5 noiembrie 2021, iar fanii o așteaptă cu nerăbdare, mai ales că regizorul Chloe Zhao a anunțat că Eternals va fi chiar mai tare decât The Avengers: Endgame. În distribuția acestui film găsim actori precum Angelina Jolie, Lauren Ridloff, Richard Mladden și Mumail Najiani. Bugetul filmului este de 200 de milioane de dolari, iar distribuția va fi asigurată de Walt Disney Studios și Motion Pictures. Cât privește povestea filmului, cei din Eternals se reunesc pentru a proteja rasa umană de mafelicii Deviants.

4. News of the World - Filmul care îl are în rolul principal pe Tom Hanks va fi lansat chiar în ziua de Crăciun și se anunță a fi unul dintre cele mai interesante pentru anul 2021. În News of the World, Tom Hanks interpretează rolul unui veter-an al Războiului Civil, care pornește într-o cursă pentru recuperarea unei fete răpite de poporul Kiowa. În drumul către familia tinerei, cei doi sunt nevoiți să treacă însă prin diverse obstacole. News of the World este bazat pe romanul care are același nume, scris de Paulette Jiles.

5. Black Widow - Marvel pregătește încă un film foarte interesant pentru anul 2021, a cărui lansare va avea loc pe 7 mai. Distribuția este una de top, cu Scarlett Johannson, Florence Pugh, David Harbour și William Hurt. Bugetul filmului este estimat la 150-200 de milioane de dolari, iar așteptările sunt destul de ridicate, mai ales că despre acest film se vorbește de foarte mult timp. De altfel, încă din 2004 au existat planuri pentru apariția Black Widow, iar din 2014 au devenit mult mai con-crete.

6. No Time to Die - Fanii seriei James Bond așteaptă de ceva timp acest film, a cărui lansare este programată să aibă loc pe 2 aprilie 2021. Daniel Craig va fi în continuare în rolul lui James Bond, iar din distribuție mai fac parte Rami Malek și Lea Seydoux. Bugetul este estimat la 250 de milioane de dolari, astfel că No Time to Die va fi cu siguranță la înălțime. La startul acestui film, James Bond este retras de 5 ani din cariera de agent, astfel că rămâne de văzut cum va fi revenirea sa. Mai mult, acesta ar putea fi ultimul film cu Daniel Craig în rolul lui Bond.

7. The Midnight Sky - George Clooney interpretează rolul principal în acest film, dar are și rolul de regizor. Scenariul este inspirat din romanul Good Morning Mid-night, scris de Lily Brooks-Dalton. În film, Clooney joacă rolul unui om de știință singuratic, dornic să își ajute prietenii să evite o catastrofă globală.

8. A Quiet Place Part II - Aceasta este una dintre cele mai dorite continuări din 2021. După succesul răsunător al filmului apărut în 2018, fanii au mari așteptări de la producția regizată de John Krasinski, în care și Michael Bay este unul dintre producători. Din distribuția acestui film fac parte Emily Blunt, Cillian Murphy și Millicent Simmonds. Lansarea pentru public a acestui film horror va avea loc pe 23 aprilie 2021. Premiera pentru presă a avut loc deja în martie 2020, iar cei care au văzut filmul au avut recenzii foarte bune.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni