(P) Află cum a reuşit Volkswagen să facă istorie, devenind unul dintre cei mai importanţi producători auto din lume

(P) Află cum a reuşit Volkswagen să facă istorie, devenind unul dintre cei mai importanţi producători auto din lume
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 23 Octombrie 2020
Data actualizare: 23 Octombrie 2020
De la începuturile sale din 1937, ca producător de masini pentru Partidul Naţional Socialist German, până la atingerea reputaţiei de cel mai modern furnizor de maşini drăguţe şi colorate (poziţie consolidată în cultura pop), popularitatea brand-ului Volkswagen s-a “răspândit” în Statele Unite abia în anii 1960. 

Dar astăzi, de exemplu, Beetle este una dintre cele mai recunoscute maşini de pe orice drum național sau internațional. 

Indiferent dacă eşti proprietarului unui Volkswagen modern sau al unui „Bug” de epocă, poţi cumpăra piese auto VW de la AutoEco pentru că tu să te bucuri de performanţele reale ale automobilului tău, în condiţii de siguranţă. Pe scurt, cei de la AutoEco sunt o resursă fiabilă de piese VW de înaltă calitate, iar produsele pot fi comandate online, la preţuri accesibile. 

Care sunt principalele caracteristici ale maşinilor Volkswagen?

Automobilele Volkswagen au fost iniţial poziţionate, în primul rând, ca vehicule fiabile şi accesibile pentru oamenii din clasa medie. Durabilitatea şi versatilitatea modelor Volkswagen au impresionat întotdeauna clienţii acestui brand, indiferent de preţ. De asemenea, siguranţa pasagerilor a fost întotdeauna importantă pentru producătorul german. Printre caracteristicile tehnice importante, merită enumerate: configuraţia standard a tuturor maşinilor include zone de impact asigurate, airbag-uri şi puncte de ancorare Isofix pentru scaunul de siguranţă pentru copii. 

Maşini precum Volkswagen Golf, Volkswagen Touran și Volkswagen Sharan sunt recunoscute ca fiind maşini perfecte pentru orice familie. Capacitatea ridicată şi configuraţia habitaclului sunt principalele lor avantaje. Pe scaunele din spate al acestor modele de Volkswagen pot încăpea, cu uşurinţă, trei persoane. 

Până în prezent au apărut şi alte modele Volkswagen, la o categorie de preţ mai mare, precum Volkswagen Arteon. Acestea se remarca prin designul elegant care se aseamănă mult cu stilul unei maşini sport. 

În plus, producătorul Volkswagen a produs un model Beetle, unic în Europa, datorită sistemului audio din clasa premium Fender cu 8 difuzoare şi un subwoofer. Pasionaţii de muzică în timpul călătoriilor lungi apreciază pe deplin sistemul audio BeatsAudio ™ dezvoltat de specialiştii Beats Electronics. Modele echipate cu un astfel de sistem sunt Volkswagen Up! și Volkswagen Polo.

Fie că îţi vine a crede sau nu, poţi obţine în continuare piese originale Volkswagen pentru modelele clasice

Proprietarii de modele clasice de Volkswagen ar crede că pot obţine piese auto de schimb direct de la producător, pentru a-şi menţine automobilul în „starea” sa originală. Dar până când nu studiezi oferta celor de la AutoEco, nu ai siguranţa că vei putea cumpăra piese şi accesorii auto Volkswagen la un preţ rezonabil. 

Pentru că funcţionăm în regim de comerţ cu ridicata, reuşim să nu taxăm clienţii precum în cazul unui comerciant cu amănuntul care este nevoit să plătească o întreagă gamă de costuri generale. Desfăşurându-ne activitatea online, nu suntem nevoiţi să suportăm costurile de închiriere sau întreţinere a magazinelor fizice. 

Ne dorim prin intermediul specialiştilor noştri auto, angajaţi în viziunea companiei noastre, să oferim nu doar produse de calitate superioară, ci şi experienţe unice, astfel încât să reducem la minimum timpul de aşteptare şi condiţiile de livrare. Stocul incredibil de mare de piese auto pentru Volkswagen, diferite modele, ne permite să asigurăm clienţilor noştri produsul pe care îl caută. În cazul în care nu găseşti ceea ce ai nevoie, un simplu apel telefonic îţi poate aduce preţioase informaţii cu referire la problema ta. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies