(P) Află cum poți îndepărtă oja permanentă foarte ușor acasă!

(P) Află cum poți îndepărtă oja permanentă foarte ușor acasă!
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 23 Octombrie 2020
Data actualizare: 23 Octombrie 2020
Unghiile cu gel ar trebui să dureze până la următoarea vizită la salonul de înfrumusețare . Dar știi și tu că, din păcate, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna.

Și nu poți de fiecare dată când se întâmplă ceva cu ele să mergi la salon. Sau poate ai decis să iți cumperi propriul kit de unghii de la Nailsup, dar te îngrozește gândul că trebuie să și îndepărtezi oja de una singură? Vei afla cel mai bun mod de a îndepărtă unghiile cu gel acasă.

În cele ce urmează vei găsi cel mai bun mod de a îndepărtă oja, folosind câțiva pasi. Totuși, tine minte un sfat extrem de important: acordă o atenție deosebită îngrijirii regulate a unghiilor și folosește întotdeauna o pila bună, așa cum sunt cele oferite de Nailsup.

Cum se îndepărtează oja permanentă de pe unghii?

Pentru a scapă de oja de pe unghii, este necesar să urmezi câțiva pasi simpli:

Îndepărtează stratul superior

În primul rând, stratul superior de luciu trebuie îndepărtat. Pentru a face asta, folosește o pilă cu granulație grosieră și pilește până când dispare stratul lucios de la suprafață. Ai grijă să nu se prindă praf sub cuticula. De asemenea, asigura-te că nu îndepărtezi întreaga culoare sau stratul superior al unghiei.

Protejează mâinile

Trebuie să iți protejezi pielea și cuticulele de soluția de îndepărtarea ojei Silcare. Aplică pe cuticule un ulei pentru unghii special, așa cum este este uleiul de cuticule cu pompita Base One de la Nailsup. În acest fel, vei împiedica acetona să atace prea mult pielea.

Folosește acetonă

Chiar dacă acetona Silcare poate uscă pielea și unghiile, din păcate, atunci când este vorba despre unghii cu gel, nu prea ai de ales. Alege acest tip de acetonă de la Nailsup, căci este recomandată pentru îndepărtarea eficientă și delicată a oricărui tip de lac sau oja de unghii. Înmoaie o dischetă de bumbac în soluție și așaz-o pe unghie, astfel încât să fie acoperită în totalitate. Încearcă să stai lângă o fereastră sau în exterior, pentru a nu inhala vaporii de acetonă.

Înfășoară unghiile în folie

Pune cate un tampon cu acetonă pe fiecare unghie, apoi înfășoară degetul într-o folie de aluminiu. Dacă vei începe să simți căldură, atunci trebuie să știi că acetona începe să își facă treaba. Ține degetele înfășurate în folie pentru 10-15 minute.

Îndepărtează gelul

Scoate folia și tampoanele de bumbac, iar o mare parte din gel ar trebui să se desprindă. Poți îndepărta reziduurile cu atenție, cu un bețișor de portocal pentru cuticule.

Aranjează unghiile

Unghiile cu gel nu iți permit să îngrijești foarte des unghiile. Prin urmare, acesta este cel mai potrivit moment să te ocupi de ele. Folosește o pilă grosieră pentru a scurta unghiile, apoi netezește marginile cu o pilă fină. Te poate ajuta o pilă cu două suprafețe de la Nailsup.

Unghiile tale vor avea nevoie acum de îngrijire și de hidratare suplimentară. Folosește în acest scop un ulei pentru unghii de buna calitate. Este potrivit, de asemenea, să lași o perioadă de timp unghiile să respire până când vei decide să aplici nici nou o ojă permanentă sau semipermanentă.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies