(P) Albirea dinților acasă, la fel ca în cabinetele stomatologice - inovația benzilor Crest, disponibile la Pro-White.ro

(P) Albirea dinților acasă, la fel ca în cabinetele stomatologice - inovația benzilor Crest, disponibile la Pro-White.ro
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 27 Octombrie 2020
Data actualizare: 27 Octombrie 2020
Societatea actuală pune un mare accent pe aspect, poate mai mult ca oricând. Iar primul impact pe care îl avem față de o persoană, la prima impresie mai ales, este legat de zâmbetul său. Ori despre cum să vă faceţi plăcuţi, zâmbind, oricine știe. Totuși nu este o imagine prea plăcută atunci când dinţii vă sunt îngălbeniţi. Unii cunosc acest fenomen drept dinţii fumătorului.

Soluțiile pentru dinți mai albi nu constau în produse minune care vă scot din buzunar sume exorbitant de mari. Cu rezultate așa cum acestea sunt obținute din ședințele de albire profesională din cadrul cabinetelor stomatologice, produsele disponibile la pro-white.ro sunt soluția la îndemână oricui. Se referă la produse Crest în mod special, de calitate garantată.

Cum vă puteți albi dinţii acasă

Cu benzi Crest spre exemplu este mai simplu ca oricând. Implică minim de efort, pentru un rezultat așa cum vi-l doriți. Concret, benzile sunt aplicate pe dantură; nici asta nu veți găsi ca fiind greu de făcut, în fond sunt flexibilie și ușor de manevrat. Conțin pe suprafața lor, cea care vine în contact cu dantura, o substanță activă ce contribuie la albire.

Astfel de produse au la bază peroxidul de sodiu. Nu afectează smalțul dinților și nici lucrările dentare. Trebuie însă spus că vor albi doar dinţii naturali. Iar diferența este sesizabilă, cu până la câteva nuanțe. Plasturii Crest sunt de unică folosință.

Ce asigură eficienţa albirii prin această metodă

Este important de spus că o nuanță de alb plăcut și uniform va fi obținută numai dacă veți respecta și perioada de tratament - de câteva zile. Aplicări corecte, respectarea instrucțiunilor de utilizare - sunt de asemenea aspecte ce contribuie la calitatea rezultatului.

Totuși nu este nimic de speriat. Benzile, o dată aplicate, trebuie menținute pe dinți fără să mai fie necesar și altceva. Nu vă incomodează, nu vă opresc în a vă continua rutina zilnică. E atât de simplu!

Soluția de acest gen nu este însă pretabilă celor care suferă de boli parodontale, cei care au carii netratate sau poartă aparat dentar.

Cum rămâne cu sensibilitatea dentară?

Cei care au încercat o metodă de albire au teama de a nu-și sensibiliza dinţii. Este îngrozitor ca la fiecare gură de apă rece sau în contact cu produse alimentare mai fierbinți să apară durerea de dinți. Există se pare o predispoziție personală de a dezvolta o astfel de reacție. Ați putea avea parte de sensibilitate dentară și dacă vă albiţi dinţii la cabinetul stomatologic. Este însă o reacție de moment, ce se diminuează în câteva zile.

Pentru situații de acest gen care persistă, trebuie însă întrerupt orice tratament de albire a dinților.

De unde cumpăraţi

Pro-White.ro aduce o gamă diversă de produse, printre care și kit albire dinti. Consultați pagina și descoperiți toate opțiunile, dar și ce vi se potrivește.

Albirea acasă este posibilă, iar acum este mai simplă ca oricând, pentru că produsele Crest sunt cunoscute ca fiind profesionale.

Contact:

info@benzicrest.ro

www.pro-white.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies