(P) Alege parteneriatul Life Dental Spa!

(P) Alege parteneriatul Life Dental Spa!
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 06 Iulie 2020
Data actualizare: 06 Iulie 2020
Conceptul Life Dental Spa este o afacere stomatologică de succes, reușind să redea zâmbetul unui număr din ce în ce mai mare de pacienți cu ajutorul tratamentelor stomatologice ultramoderne! Managementul, profesionalismul echipei medicale și planificarea financiară reprezintă cheia succesului Life Dental Spa!

Stomatologia laser, minim-invazivă și conservativă reprezintă principiul de bază pe care se bazează succesul Life Dental Spa, brand al firmei SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, cu o activitate de peste 12 ani în domeniul stomatologiei. 

Life Dental Spa este brand-ul firmei, iar cunoașterea sa la nivel național este rezultatul serviciilor stomatologice de calitate, oferite pacienților în fiecare zi!

Life Dental Spa – cele mai înalte standarde la nivel medical și economic 

În spatele profesionalismului echipei medicale stă dr. Cristina Obreja, administrator SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, care a insuflat și celorlalți pasiunea pentru o stomatologie moderna, diferită de ceea ce se oferă pe piață în acest moment.

Laserul dentar este inovația medicală ce oferă tratamente minim-invazive, de cea mai înaltă performanță. Deși există de mult timp în clinicile stomatologice internaționale, abia în ultimii ani acesta a devenit cunoscut și pacienților români - în special a celor care au ales echipa de #LifeDentisti. 

Dr. Cristina Obreja este de părere că: ,,Stomatologia viitorului este stomatologia laser” - fiind specializată în laser dentar în urma studiilor realizate în cadrul Universității Aachen din Germania. 

Dr. Cristina Obreja a implementat cu succes tehnologia laser în conceptul Life Dental Spa, ceea ce a generat servicii de excepție, solicitate de un număr din ce în ce mai mare de pacienți!

Beneficiile laserului stomatologic în ceea ce privește reușita tratamentelor stomatologice  există în toate domeniile medicinei dentare ( pornind de la chirurgie dento-alveolară, endodonție, pedodonție, protetică și ajungând până la parodontologie) - tratamentele pot fi realizate astăzi fără freze, fără ace și fără durere! 

Astfel, Life Dental Spa a reușit să ajungă la inima pacienților grație implementării unor protocoale de tratament minim-invazive, care oferă pacientului o experiență de 5 stele în cabinetul stomatologic! 

În ceea ce privește profilul financiar și planificarea economică, Iulia Margarit este în spatele bunei coordonări. În 2019, cu doar 3 unit-uri dentare, firma SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL a reușit să obțină o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro, semn al managementului excelent și al profesionalismului de excepție! 

Franciza Life Dental Spa 

În scopul de a ajuta un număr și mai mare de pacienți cu probleme dentare, Life Dental Spa dorește extinderea, țintind spre orașele de peste 100.000 de locuitori din toate județele României. Fie că este vorba despre parteneriat sau franciză, Life Dental Spa deschide porțile pentru antreprenori dornici de succes! 

Investitorii dornici de succes și de abundență financiară trebuie să cunoască beneficiile colaborării cu Life Dental Spa, acestea fiind:

  • Avantajele unui brand național 
  • Marketing profesional, realizat outdoors, TV, SEO și social media 
  • Return of investment obținut în minim 3 luni și maxim 6 luni 
  • Profitabilitate de minimum 20% și creșterea cifrei de afaceri 
  • Optimizare de 500% în decursul unui an, cu obținerea unei cifre de afaceri de peste 1 milion de euro pentru 3 unit-uri dentare 
  • Software specializat și training pentru personalul administrativ, cu scopul unei organizări excelente în ceea ce privește programarea pacienților și planificarea raportului de cheltuieli/încasări 

Franciza Life Dental Spa presupune o investiție medie între 50.000 și 500.000 de euro, în funcție de numărul de unit-uri dentare, Life Dental Spa dorind colaborarea în special cu  medicii care dețin deja o clinică medicală și doresc optimizarea acesteia, precum și evoluția spre stomatologia ultramodernă a laserului stomatologic. 

În scopul unei bune colaborări, Life Dental Spa pune bazele a două tipuri de francize:

  • Cabinet Boutique Laser Dentist, cu o taxă de francizare de 13.000 de euro 
  • Clinica stomatologica Life Dental Spa, cu o taxă de francizare de 20.000 de euro. 

Alege colaborarea cu Life Dental Spa și pune bazele unei afaceri de succes în orașul tău!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies